INTER PROSUO BODOVE / Talijanski prvak dva puta prokockao vodstvo i ostao bez pobjede, Inzaghi još jednom pokazao što misli o Hrvatima

Image
Foto: Profimedia

Talijanski stručnjak opet je od prve minute u vatru gurnuo Perišića i Brozovića čime je pokazao da ima poptuno povjerenje u njih

12.9.2021.
15:04
Profimedia
VOYO logo

Talijanski nogometni prvak Inter u susretu je 3. kola nove sezone ispustio prve bodove odigravši 2-2 na gostovanju kod Sampdorije u Đenovi.

Inter je vodio s 1-0 i 2-1, milanski sastav prvi put je u vodstvo fantastičnim slobodnim udarcem sa 20-ak metara doveo Dimarco (18), a krajem poluvremena novu prednost osigurao mu je Lautaro (44), no žilavi domaćin oba se puta vrlo brzo uspijevao vraćati u utakmicu. Na 1-1 poravnao je Yoshida (33) kojemu je pripisan pogodak nakon udarca prema vratima koji je nespretnom reakcijom u svom petercu skrenuo Džeko, dok je konačnih 2-2 lijepim volejom na početku drugog poluvremena postavio Augello (47).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Najbolju priliku za novo vodstvo Inter je imao u 51. minuti kada je Perišić probio lijevi bod te uputio nešto između udarca i dodavanja za Džeku na drugoj vratnici, bosanskohercegovački napadač nije stigao na loptu koja je prohujala pored vratnice. Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović igrali su za Inter do 54. minute.

Drugi Inter sada ima sedam bodova, dva manje od vodećeg Napolija, a jedan više uz utakmicu više od Rome, Lazija i Milana koji će svoje susrete 3. kola igrti kasnije u nedjelju. Milan će ugostiti Lazio, dok će Roma na svom terenu dočekati Sassuolo. Sampdoria je 13. s dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo