Impresivni podaci za sve one kojima Modrić ide na živce

Luka Modrić dugo je bio osporavan u Realu, mnogi su sumnjali u njegove mogućnosti, a mnogi njegove igre omalovažavaju i danas.

23.1.2014.
12:51
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac u ovoj sezoni je za Kraljevski klub odigrao 2233 minute, a ispred njega su u tom segmentu tek Pepe, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema i Sergio Ramos.

Modrić je glavni pokretač Realovih akcija, zadužen za momčadsku dinamiku. Iz 28 akcija u kojima je Modrić sudjelovao postignut je pogodak, a izravno je hrvatski veznjak upisao 5 asistencija (vodeći u asistencijama su Ronaldo i Di Maria s njih 9), navodi As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče točnosti dodavanja, to je kategorija u kojoj Modrić predvodi Realovu veznu liniju. Od ukupno 1539 dodavanja 1357 bilo je točnih, odnosno 88.2%. Iza njega je ostao Xabi Alonso s 87.3% točnih dodavanja (898 od 1028).

http://videa.hu/player?v=G3b29UAkIwchnmYr

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Modrić učinkovit samo u napadu, pa je tako s 202 presjecanja lopte, odnosno prekidanja suparničkih akcija, iznimno učinkovit i u obrani. Bolji od njega u tom segmentu u madridskom su klubu tek Ramos, Pepe, Carvajal, Arbeloa i Marcelo, dakle sve redom obrambeni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo