IMAMO LI SE RAZLOGA BRINUTI? / Dinamu će protiv Cityja po treći put suditi tip kojeg baš i ne pamtimo po dobrom

Image
Foto: Filip Kos/PIXSELL

Riječ je o poznatom licu kojeg nažalost ne pamtimo po dobrom

30.9.2019.
8:34
Filip Kos/PIXSELL
VOYO logo

Aktualni prvak Hrvatske, zagrebački Dinamo, nastavlja svoj put u Ligi prvaka. U utorak navečer idu na noge engleskom prvaku, Manchester Cityju i to kao vodeća momčad skupine. Dinamu se ne daju gotovo nikakve šanse, ali čuda se događaju pa eto, tko zna.

Zanimljivo je, stoga, vidjeti tko će suditi Dinamu u nadolazećoj akciji. Riječ je o poznatom licu kojeg nažalost ne pamtimo po dobrom, Nizozemcu turskog porijekla. Serdaru Gozubuyuku. Bit će to već treći put da sudi u Europi Dinamu koji su u prva dva susreta, u kojima im je sudio, izgubili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Profimedia, ddp USA, Pro Shots Photo Agency

Prvi susret s Nizozemce Dinamo je imao u sezoni 2014/15., kada je bi ou skupini Europa lige sa Salzburgom, Celticom i Astrom. Gozubuyuk im je sudio protiv Salzburga u trećem kolu, a Dinamo je tu teško poražen s 4:2. Na toj ih je utakmici Alan Carvalho rastavio hat-trickom, a do 50. minute već je Ramalho povisio na 4:0. Malo su kasnije ublažili poraz Ademi i Hernandez.

Imali smo i nedavni susret s ovim suce. Naime, Gozubuyuk je sudio Dinamu na gostovanju protiv Viktorije Plzenj u šesnaestini finala, a Dinamo je tada izgubio s 2:1, premda je vodio lijepim pogotkom Danija Olma. Srećom, Nizozemac nije imao većih pogrešaka na utakmicama s Dinamom, a hoće li opet donijeti nesreću i poraz "modrima", to ćemo vidjeti u utorak u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo