IMAJU PLAN: / Talijanski mediji otkrili kombinaciju kojom će Napoli krenuti po hrvatskog reprezentativca

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Šime Vrsaljko na pragu je prelaska u redove Napolija, tvrde u srijedu talijanski mediji dodajući da čelni ljudi tog kluba kreću u završnu ofenzivu koja bi trebala rezultirati njegovim dovođenjem

25.5.2016.
16:15
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Spominje se pritom svota od 20 milijuna eura koja bi trebala biti uplaćena na račun Vrsaljkova aktualnog kluba Sassuola čime bi se okončao lov na obrambenog igrača koji se u ovom kontekstu spominje još od prošloga ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji i kombinacija prema kojoj bi tržišna vrijednost Vrsaljka bila umanjena slanjem Napolijeva napadača s posudbe u Udineseu u redove Sassuola, a prema napisima portala Football-Italia u klubu s Mapei stadiona vrlo bi se rado ojačali Duvanom Zapatom. Dotični Kolumbijac proslijeđen je na dvogodišnju posudbu u Udinese, no ona bi se prema ovim navodima, poštujući pritom i klauzulu u njegovom ugovoru, mogla skratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li Vrsaljko u Napoli, drugoplasirani klub prošlosezonske borbe za naslov prvaka u talijanskoj Seriji A, nastavlja Football-Italia, moglo bi se znati već početkom sljedećega tjedna. Naime, subotnji finale Lige prvaka u kojem se susreću madridski Real i Atletico mogao bi poslužiti čelnim ljudima Sassuola i Napolija za susret na kojem bi se mogli i dogovoriti vezano uz posao oko hrvatskog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo