'IMA SREĆE ŠTO JE HRVAT U MADRIDU': / Srbin koji je vodio Real i Barcu progovorio o novom Zidaneovom pojačanju

Image
Foto: Profimedia, Cordon Press

Ovog tjedna španjolski velikan potvrdio je dolazak mladog napadača

6.6.2019.
10:10
Profimedia, Cordon Press
VOYO logo

Proslavljeni srpski stručnjak i nekadašnji trener Real Madrida, RadomirAntić, osvrnuo se na transfer LukeJovića iz Eintrachta u redove španjolskog velikana. U razgovoru za Sport plus istaknuo je da ne treba strahovati da bi veličina Reala mogla progutati 21-godišnjeg napadača.

Lakša adaptacija

"Sasvim je jasno da posjeduje kvalitetu kad ga je doveo Real Madrid. Dobio je priliku zaigrati u jednom od najvećih klubova na svijetu i treba iskoristiti pruženu priliku i uživati", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olakotna okolnost mu je što se tamo nalazi Luka Modrić. Zbog toga će mu adaptacija biti puno lakša jer su s istog govornog područja. Stoga, naglašava, da će Jović ima sreće jer će pored sebe imati Modrića, službeno najboljeg igrača na svijetu.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Eintracht Frankfurt's Serbian forward Luka Jovic controls the ball during the UEFA Europa League round of 16 second leg football match Inter Milan vs Eintracht Frankfurt on March 14, 2019 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)

Srpski napadač je iz Crvene zvezde otišao u Benficu, a potom ga je u Eintrachtu preporodio Niko Kovač da bi dvije godine kasnije otišao u Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to tako lako. Možda mu Španjolska odgovara, ali prije svega treba vidjeti kako će Real Madrid izgledati iduće sezone. Zidane želi potpunu rekonstrukciju momčadi i trebamo pričekati kako bi vidjeli kako će to na kraju izgledati. Luka je stigao, spominje se dolazak još nekoliko zvučnih imena i bit će potrebno vremena da se sve to ukomponira u dobru cjelinu, kao i to da se svi igrači naviknu jedni na druge“, jasan je Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo