ILI HAZARD ILI CONTE: / Belgijanac kritizirao taktiku trenera: 'Da smo igrali još tri sata, svejedno ne bih vidio loptu'

Image

Sve ću češće kritike na račun Antonija Contea

5.3.2018.
16:23
VOYO logo

Ponajbolji igrač Chelseaja Eden Hazard nakon poraza svoje momčadi od Manchester Cityja izjavio je kako je mogao igrati tri sata i svejedno ne bi dobio loptu.

Strijelac jedinog pogotka u derbiju 29. kola engleske Premier lige bio je Bernardo Silva u 46. minuti. Domaćini su imali veliku dominaciju u posjedu lopte (71-29), mnogo više udaraca i pokušaja prema protivničkim vratima, dok se Chelsea zaustavio samo na tri šuta od kojih nijedan nije išao u okvir Brazilca Edersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CITY SRUŠIO CHELSEA: Na društvenim mrežama sprdaju se s Londončanima i Abramovičem

Uz kritike komentatora, vlastitog trenera Antonija Conte indirektno je prozvao Eden Hazard koji je na meti madridskog Reala i mogao bi otići u ljetnom prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogli smo igrati još tri sata, a ja svejedno ne bi dobio nijednu loptu. Teško je igrati kad si potpuno odsječen i dodirneš loptu triput na utakmici. Nismo uopće koristili kvalitete koje imamo. Da su Morata ili Giroud igrali u špici, lakše bismo se nosili s dugim loptama. Ja se u tim situacijama ne snalazim najbolje", rekao je Belgijanac nakon dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad s terena izađeš s osjećajem da si puno trčao, ali da nisi igrao nogomet, to je jako loše. Nešto smo pokušavali u zadnjih desetak minuta, ali mislim da smo to morali raditi puno ranije", zaključio je Hazard, a prenosi The Guardian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sličnog razmišljanja bio je i njegov kolega Olivier Giroud koji je u igru ušao tek u 78. minuti umjesto Williana.

"Lako je nakon utakmice reći gdje smo pogriješili. Da je Eden dobio priliku za zabiti, rekli bismo da je to bio dobar potez. Ja nisam trener, ali njemu nije bilo lako", priznao je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo