Realova ikona 'uhvaćena' u Barceloni!

Iker Casillas je za blagdane s djevojkom Sarom otišao u Barcelonu. I dok je ona 'šopingirala', vratar Real Madrida je uzeo taksi do Camp Noua.

28.12.2012.
10:33
VOYO logo

Bio je to susret dva prijatelja, dva legendarna vratara, ali i osoba koje su u dva 'neprijateljska' tabora. Uz to, trenutak nije mogao biti 'gori'. Jose Mourinhoje ostavio Casillasa na klupi pri porazu od Malage, tako da je izlet u glavni grad Katalonije uzbudio 'duhove'.

o3>Iker je viđen i u muzeju Barcelone kraj Nou Campa, prolaznici su ga prepoznali slikali i snimili. Proslavljenom vrataru nisu pomogle niti sunčane naočale na licu. Mundo Deportivo je objavio i dio razgovora između Casillasa i Zubizarrete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zlo mi je od tog vašeg malog Argentinca koji mi stalno zabija golove. Volim Katalonce i mislim da imaju pravo odlučiti o svojoj budućnosti", navodne su izjave Realove 'jedinice'.

Novinari su uspjeli doći i do taksista koji je Casillasa i djevojku vozio od grada do zračne luke El Prat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitao sam ga jel prelazi u Barcelonu, ali mi je odgovorio da zasada ništa od toga", poručio je taksist. E to bi bila priča, Realova ikona bježi u redove mrskog rivala.

Samo, treba uzeti u obzir da je danas 28. prosinac odnosno 'el Día de los Santos Inocentes'. Dan koji u Španjolskoj i Južnoj Americi je ekvivalent našeg prvog travnja. Tako da je čisto moguće da su se iz Mundo Deportiva samo šalili...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo