Legenda Reala prijeti: 'Stisnut ću mu pljusku kada ga vidim'

Legendarni vratar madridskog Reala i španjolske nogometne reprezentacije Iker Casillas iskazao je podršku svom klupskom suigraču Pepeu.

4.4.2014.
21:24
VOYO logo

U nedavnom derbiju između Barcelone i Real Madrida u Primeri veznjak katalonskog sastava i Casillasov suigrač iz reprezentacije Sergio Busquets kopačkom je nagazio na glavu Pepeu u situaciji dok je ovaj ležao na travnjaku, što se jasno može vidjeti na video-snimkama.

Kasnije je negirao da je takvo što napravio, a Pepe ga je prozvao lašcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fotografije govore same za sebe. Pepe ima podršku cijele momčadi. Neću više ulaziti u detalje i bio je to užaren trenutak. S mog stajališta, Busquets se loše ponio. Kada ga vidim stisnut ću mu pljusku", rekao je Casillas.

//www.youtube.com/embed/_Z7gQAoeGj8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon dvaju poraza od Barcelone i Seville Real je skliznuo s prvog mjesta na ljestvici i pao u poretku Primere na treće mjesto, a predstoji mu teško gostovanje kod Real Sociedada za vikend na kojem će biti lišeni usluga ozlijeđenog Cristiana Ronalda.

"Ne smijemo se poskliznuti. Jako je važno da uzmemo tri boda i onda da čekamo. Sve drugo osim pobjede jako bi nam otežalo osvajanje lige."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo