Kapetan Reala najavio podvig za povijest!

'Sigurno je da nas u idućoj sezoni očekuju nova iskušenja, prvo je na redu Superkup s Barcelonom kojeg silno želimo osvojiti, zatim Primera, Liga prvaka i Kup kralja.

17.7.2012.
9:34
VOYO logo

Vratar i kapetan španjolske nogometne reprezentacije i madridskog Reala Iker Casillas boravi u Venezueli gdje kao ambasador Primere radi na popularizaciji nacionalne lige u Južnoj Americi.

Casillas je tom prigodom u Caracasu putem tweet-kamere razgovarao s brojnim navijačima o raznim temama. Stigao je i upit oko eventualnih pojačanja Reala za narednu sezonu. "Uistinu nisam upoznat s razvojem situacije oko Luke Modrića. Znate da moj posao u klubu nisu transferi – kratko je poručila 'jedinica' Reala i dodala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno je da nas u idućoj sezoni očekuju nova iskušenja, prvo je na redu Superkup s Barcelonom kojeg silno želimo osvojiti, zatim Primera, Liga prvaka i Kup kralja. Idemo po naslove u svim tim natjecanjima", najavio je Casillas, a potom se osvrnuo na svoju karijeru. "Nadam se da ću igrati do 37. godine, odnosno da ću do tada izdržati na ovom nivou. Nogomet mi je u životu donio toliko toga lijepog i nemam se na što požaliti. Vrataru je najbitnije imati čvrstu i stabilnu osobnost da možete prihvatiti i kritike, a što se tiče nagrade za najboljeg nogometaša svijeta pripast će onome koji ju je najviše zaslužio", rekao je Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo