Uz bok Messiju i Ronaldu / Igrači HNL-a među najtraženijima na Transfermarktu: Jednog od njih traži čak i Barcelona!

Image
Foto: PIXSELL/Vijesti.hr

Najtraženiji igrač je Erling Haaland iz austrijskog Red Bull Salzburga, a vrijednost mu je 30 milijuna eura

19.11.2019.
9:50
PIXSELL/Vijesti.hr
VOYO logo

Bruno Petković redovno zabija i u Dinamu, ali i u hrvatskoj reprezentaciji. Dani Olmo je također fantastičan u Dinamu, a privremeni izbornik Španjolske Robert Moreno  pozvao ga je i u A reprezentaciju gdje je 3 minute nakon što je ušao u igru zabio gol. Ono što je obojici zajedno, osim što igraju u Dinamu, je to da su se našli među Top 10 najtraženijih nogometaša na Transfermarktu

Uz bok Cristianu Ronaldu, Messiju i Neymaru, našli su se Petković na 3. mjestu i Olmo na 4. Najtraženiji igrač je Erling Haaland iz austrijskog Red Bull Salzburga, a vrijednost mu je 30 milijuna eura. Na 2. mjestu je Messi, a procijenjena vrijednost mu je 150 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugalac Cristiano Ronaldo je na 3. mjestu, a vrijednost mu je 90 milijuna eura. Iza njega je odmah naš Petković, vrijednost mu je 4 milijuna eura.

Olmo je na 5. mjestu, a vrijednost mu je 30 milijuna eura. Zatim slijede Brazilac Gabriel Veron, Reiner iz kluba Flamengo, Hachim Mastour iz talijanske Reggine, mladi Francuz Kylian Mbappe iz PSG-a te Brazilac Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji ovih dana pišu i o tome kako bi Bruno Petković mogao prijeći u Barcelonu, što se može protumačiti kao dovoljna pohvala ovom mladom nogometnom dijamantu. 

Katalonski list Sport navodi kako je Eric Abidal gledao Petkovića na Rujevici protiv Slovačke gdje se mogao na svoje oči uvjeriti za što je sve sposoban napadač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo