IGRAČ PROSINEČKOG ŽESTOKO IZVRIJEĐAO NAVIJAČE: / Prije četiri godine tetovirao je granice Republike Srpske

Image
Foto: AFP

Jedini od svih igrača nije se našao na zajedničkoj fotografiji navijača i reprezentativaca

20.11.2018.
22:14
AFP
VOYO logo

Reprezentativni branič Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ, nogometaš srpskog podrijetla koji je prije četiri i pol godine tetovirao granice entiteta Republike Srpske, što je navijače Bosne i Hercegovine razljutilo u toj mjeri da su mu poručili kako je "njegov sat otkucao", ponovno je u sukobu s tamošnjim navijačima.

Image
DRAMA REPREZENTATIVCA: /

Zbog tetovaže granica Republike Srpske našao se u problemima

Image
DRAMA REPREZENTATIVCA: /

Zbog tetovaže granica Republike Srpske našao se u problemima

Do novih problema došlo nakon utakmice u Ligi nacija protiv Austrije

Do novih problema je došlo nakon utakmice BiH, reprezentacije koju vodi izbornik Robert Prosinečki, u Ligi nacija protiv Austrije na gostovanju, kad se Vranješ, jedini od svih igrača, nije našao na zajedničkoj fotografiji navijača i reprezentativaca. Inače, "BH Fanaticos" navijačka je grupa koja prati "Zmajeve", a čiji pripadnici su u Austriju došli u velikom broju i napravili pravi pirotehnički šou na stadionu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Bosnia fans light and throgh flares during the FIFA World Cup 2018 qualification football match between Estonia and Bosnia in Tallinn, Estonia on October 10, 2017. (Photo by RAIGO PAJULA / AFP)

'Omiljeni bauštelci BHF'

"Prošlo je pet dana od utakmice s Austrijom, a i dalje čitam pojedine medije i već moje omiljene bauštelce BHF kako me vrijeđaju što se nisam naklonio njihovom visočanstvu. E pa da vam kažem, ponosan sam na ove svoje momke koji su dali posljednji atom snage i uradili veliki posao da usrećimo naciju. Našu sreću nećete staviti u drugi plan, ma koliko to pokušavali", poruka je Vranješa na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ognjen Vranješ je u lipnju 2015. godine šokirao bosanskohercegovačku javnost nakon što se na okupljanju svoje reprezentacije pojavio s tetovažom granica Republike Srpske. Nakon što su ga na društvenim mrežama žestoko napali, Vranješ je spornu tetovažu pokušao sakriti s tetovažom sata. No, nije prošlo. Navijači su mu na sjevernoj tribini Bilinog Polja, u srazu BiH i Izraela (pobjeda BiH 3:1), izvjesili i poruku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ognjene zakasnio si, tvoj sat je otkucao”.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo