Trener Hajduka priznao tužnu istinu o hrvatskom nogometu

27.5.2013.
9:12
VOYO logo

Trener Splićana Igor Tudor uoči početka konferencije za novinare čestitao je Dinamu na novom naslovu prvaka, a potom se osvrnuo na utakmicu:

"Došli smo s okrnjenom momčadi, pokušali smo sve, zaprijetili smo u nekoliko navrata iz kontri i prekida, čak i dohvatili izjednačenje, ali Dinamo je na kraju bio bolji i zasluženo pobijedio", rekao je Tudor, koji je u posljednji trenutak ostao bez kapetana Maloče, pa je kapetansku vrpcu na ruci imao Portugalac Lima:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Maloča je na zagrijavanju osjetio bol u lisnom mišiću, a Lima je zaslužio biti kapetan", rekao je trener Bijelih. S druge strane, strateg Dinama Kruno Jurčić bio je zadovoljan igrom svoje momčadi.

"Bila je to lijepa utakmica za gledatelje. Bez posebnog natjecateljskog naboja jer smo odavno stvorili veliku bodovnu prednost, ali uvijek je lijepo pobijediti Splićane. A nije bilo lako, posebno nakon što je Hajduk izjednačio, no nije sad vrijeme za analize. Dečki su sad na odmoru do 10. lipnja, cijelo su se proljeće odlično ponašali i nadam se da će se dobro odmoriti, ponajprije mentalno, kako bismo nakon kraćih priprema brzo dohvatili natjecateljsku formu", rekao je Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo