Štimac objasnio misterij 'Gotovina i Markač'

'Primio sam jako puno poruka naših navijača na onaj predivan dan kad su oslobođeni naši generali da oni izvedu početni udarac na našoj idućoj utakmici.

19.11.2012.
17:36
VOYO logo

Niz poznatih nogometnih imena sudjeluje u radu 33. kongresa AEFCA (europskog udruženja trenera), koji se od ponedjeljka do četvrtka održava u Splitu. Dopredsjednik europskog udruženja trenera Fredi Fiorentini u hotel Lav le Meridien uspio je dovesti Deana Savičevića, Ivicu Osima, Otta Barića, Stanka Poklepovića i mnoge druge, a sudjeluje 55 država s preko 200 izaslanika.

Naravno, tu je i hrvatski izbornik Hrvatske Igor Štimac, koji je pojasnio priču 'da će generali Gotovina i Markač izvesti početni udarac u utakmici Hrvatske protiv Srbije'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja izjava se nikada nije dogodila. Opet ću ponoviti, ma koliko to neki željeli iskompromitirati. Primio sam jako puno poruka naših navijača na onaj predivan dan kad su oslobođeni naši generali da oni izvedu početni udarac na našoj idućoj utakmici. Naša iduća utakmica je prijateljski ogled, koji se ima odigrati u veljači. Čestitam svima onima, koji žele kompromitirati sve ono što je precizno kazano, a prikazuju na drugi način. Sramite se, jer želite stvarati nemir, unositi kaos, dizati tenzije među nama sportašima, ali nećete uspjeti na kraju", poručio je Štimac.

Predsjednik Davor Šuker najavio je packe zbog te izjave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam čuo da je mene spomenuo kad je rekao "bit će packi". Možda je mislio na one koji stvaraju kaos. Predsjednik i ja se izvrsno slažemo, on gotovo nikako ne priča, a ja puno pričam", zaključio je Štimac. A Šuker, koji je otvorio skup, morao je hitro u Zagreb. Za izjave nije imao vremena.

"Sutra, sutra", ponavljao je HNS-ov predsjednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bellator Dublin
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo