IGOR BIŠĆAN PRIZNAO ONO ŠTO SE VIDJELO IZ AVIONA: / 'Od tog trenutka smo se spašavali, strepili. Razočaran sam...'

Image
Foto: Profimedia

Propustili smo veliku priliku

12.11.2020.
19:30
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija za igrače do 21 godine propustila je danas poslijepodne veliku priliku za plasman na Euro. U Škotskoj je vodila s 2:0, ali onda i ostala bez Sose, te na kraju sve prosula.

Image
ŠKOTSKA - HRVATSKA 2:2: /

Mladi Vatreni vodili 2:0, imali praktički Euro, i sve prosuli! Nismo u dobroj situaciji

Image
ŠKOTSKA - HRVATSKA 2:2: /

Mladi Vatreni vodili 2:0, imali praktički Euro, i sve prosuli! Nismo u dobroj situaciji

Imali 2:0 i sve prosuli...

Škoti su zabili dva gola, doduše ostali i bez igrača, ali do kraja se rezultat nije mijenjao. Šemper je, pritom, kod intervencije kod gola za 2:1 imalo loptu, bio na njoj, ali mu je ona nekako iscurila iz ruku, otkotrljala se u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad ovisimo u drugima. Uoči zadnjeg kola Hrvatska je na trećem mjestu sa 17 bodova iza Češke i Škotske koje imaju po 18 bodova. Izbornik Igor Bišćan zna da nije dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

"Nažalost, izgubili smo bodove u utakmici u kojoj smo imali sve pod svojom kontrolom. Dva razlike smo imali, oni nisu imali niti jedan pokušaj, sve smo kontrolirali", rekao je izbornik Igor Bišćan i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Crveni karton promijenio je utakmicu'

"Drugo poluvrijeme se dogodila jedna greška koja se može dogoditi, ali nakon te greške reagiramo loše, taj crveni karton je promijenio utakmicu. Od tog trenutka smo se spašavali. Moralo smo strepiti hoćemo li uzeti i bod. Njihov crveni karton nam je malo pomogao. S bodom nismo zadovoljni, razočarani smo. Pokazali smo da smo bolji u prvome poluvremenu, ali su nas nedopustive greške stajale dva boda".

Mnogo toga će biti jasnije već sutra kada Češka gostuje u Grčkoj. Česi bi pobjedom osigurali prvo ili drugo mjesto u skupini. Hrvatska će posljednji susret u skupini 4 igrati za pet dana, sljedećeg utorka u Puli. U tom dvoboju morat će pobijediti Litvu i osim pobjede morat će navijati se Škotska posklizne u Grčkoj. Direktan plasman na EURO izborit će pobjednici devet skupina, te pet najboljih drugoplasiranih skupina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo