Bišćan otkrio skandaloznu istinu iz svlačionice Dinama!

Igor Bišćan otkrio je svoju stranu priče nakon što ga je Ante Čačić izbacio iz prve momčadi Dinama.

23.3.2012.
8:29
VOYO logo

"Laž. Od početka tjedna uigravao je druge stopere i kako sam shvatio da nisam u prvom planu, prestao sam piti tablete. Zbog mojih tegoba nakon operacije muči me i upala aduktora, zato moram piti te lijekove koji su jako štetni za moje zdravlje", rekao je Bišćan za Sportske novosti.

Za Čačića je rekao da je marginalac koji mora slušati, da je Zdravko Mamić oprao ruke od svega rekavši da ne može protiv trenera, no i da je on taj tko stoji iza svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim na temu stratega Modrih, za kojeg smatra da nema kredibilitet da bude trener Dinama, imao je što reći i o vodećoj garnituri te kako toleriraju noćne izlaske drugih igrača, pijančevanja i nedolaske na treninge.

"Zoran Mamić našao se prozivati mene pored svih čudesa kojima svjedočimo u svlačionici s igračima koji su pod zaštitom njegovog brata, a kojemu on služi kao potrčko", rekao je među ostalim Bišćan i otkrio kako funckioniraju stvari u svlačionici:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znaju to svi, znate i vi novinari čim ste pisali o tulumima, pijankama, izbjegavanjima treninga, pa čak i fizičkim sukobima. A i desetak dana prije utakmice s Hajdukom jedan je od važnijih igrača, kojeg se tretira važnom imovinom kluba, svoj nedolazak na trening opravdao bolom zuba. Trener je znao pravi razlog njegova nedolaska, ali eto taj je igrač dobio mjesto u postavi protiv Splićana. Svima je oprošteno, a najveći je grijeh što sam ja kazao da to nije u redu. I zato me Čačić s Mamićima odstranio kako ne bih ugrozio ni trenera, a ni instituciju.…".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo