KVALIFIKACIJE ZA U-21 EURO / Igor Bišćan objavio popis mladih reprezentativaca za utakmice s Norveškom i Azerbajdžanom

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hrvatska se trenutačno nalazi na trećem mjestu skupine A sa šest bodova koliko imaju i vodeća Norveška i drugoplasirana Austrija

27.9.2021.
13:29
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne U-21 reprezentacije Igor Bišćan, objavio je popis igrača uoči predstojećih kvalifikacijskih utakmica za plasman na Europsko prvenstvo 2023. godine protiv Norveške u Varaždinu (8. listopada) i Azerbajdžana u Sumgajitu (12. listopada).

Bišćan je pozvao 24 igrača, a okupljanje reprezentacije je 4. listopada u hotelu Double Tree by Hilton u Zagrebu. Mladi Vatreni trenirat će u Velikoj Gorici do odlaska u Varaždin dan uoči utakmice. Evo kako izgleda popis:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je trenutno treća

“Očekuju nas dvije vrlo važne utakmice, od kojih se ona prva protiv Norveške nameće kao vrlo zahtjevna. Norvežani, naime, uz Austrijance, slove kao naši najveći konkurenti u skupini. Pobjeda Norvežana u međusobnom susretu s Austrijom u rezultatskom je smislu bila izraženija, no što su to pokazala događanja na terenu. Austrijanci su bili bolji i konačni rezultat mogao je biti potpuno drukčiji," kazao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem, međutim, u našu momčad, znam koliko vrijedimo i nadam se da ćemo to opravdati u Varaždinu. Što se utakmice s Azerbajdžanom tiče, kvaliteta jest na našoj strani, ali pristup igrača mora biti na najvišoj razini. Samo u tom slučaju možemo računati na pobjedu," dodao je izbirnik U-21 reprezentacije.

Hrvatska se trenutačno nalazi na trećem mjestu skupine A sa šest bodova koliko imaju i vodeća Norveška i drugoplasirana Austrija. No, Norveška i Hrvatska imaju utakmicu manje od Austrije. Četvrta je Finska s tri boda, dok Azerbajdžan i Estonij nemaju bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo