Liga prvaka /

Icardi spasio Inter od poraza na San Siru, Atletico Madrid se osvetio Borussiji Dortmund

Image
Foto: AP images

U dva ranija susreta Crvena zvezda šokirala je Liverpool, a Ivan Leko i njegov Club Brugge bili su uvjerljivi u Kneževini gdje su produbili veliku krizu Monaca

6.11.2018.
22:50
AP images
VOYO logo

Četvrto kolo Lige prvaka ponudilo je reprizu trećeg, a pokazalo se da iste momčadi na različitim terenima mogu odigrati potpuno različite utakmice.

Inter je na svom San Siru uzeo bod Barceloni. Katalonska momčad uglavnom je dominirala utakmicom, da bi svoju nadmoć kapitalizirala tek pred sam kraj utrakmice. U 83, minuti u vodstvo ih je doveo Malcom, koji je ove sezone dobio vrlo malo prilike da se dokaže. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje je trajalo tek nepunih pet minuta. Mauro Icardi zabio je svoj deveti pogodak u devet utakmica i osigurao svojoj momčadi bod te drugo mjesto u skupini iza Barcelone. Brozović, Perišić i Vrsaljko igrali su za Inter od prve minute, dok je Rakitić bio standardan u postavi Barcelone.

U drugoj utakmici skupine B Tottenham se na Wembleyu provukao do pobjede protiv nizozemskog PSV-a. Luuk de Jong zabio je za vodstvo PSV-a na samom početku utakmice, a Harry Kane je u drugom poluvremenu Spurse dvama pogotcima doveo do preokreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico Madrid osvetio se Borussiji Dortmund za poraz u prethodnom kolu. Nijemci se u Madridu nisu dobro proveli, izgubili su 2:0, a "krvnici" su im bili Griezmann i Saul Niguez.

Ćorlukin Lokomotiv doživio je težak poraz kod Porta. Rusi su izgubili 4:1. Schalke je kod kuće slavio protiv Galatasaraya 2.0, a Napoli i PSG remizirali su u Napulju.

U dva ranija susreta Crvena zvezda šokirala je Liverpool, a Ivan Leko i njegov Club Brugge bili su uvjerljivi u Kneževini gdje su produbili veliku krizu Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo