Ibrahimović propušta Barçu, Robben Villarreal

Od dugoočekivanog povratka Milanovog švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića na stadion Camp Nou u Barceloni neće biti ništa.

12.9.2011.
20:14
VOYO logo

Dvadesetdevetogodišnji napadač Milana je na posljednjem treningu Rossonera zadobio ozljedu aduktora te neće moći nastupiti u susretu 1. kola Lige prvaka u skupini H, koji je na rasporedu u utorak u Barceloni.

Ibrahimović će tako propustiti utakmicu protiv kluba kojem je pristupio u ljeto 2009. godine, ali se u Barceloni zadržao samo jednu sezonu jer nije pronašao zajednički jezik s trenrom Pepom Guardiolom, a onda je prešao u redove Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Ibrahimovića, dvoboj protiv branitelja naslova europskog prvaka vjerojatno će propustiti i brazilski napadač Robinho, koji je također zadobio ozljedu mišića na treningu.

Prema tome, za očekivati je da će u napadau Milana protiv Barcelone zaigrati Alexandre Pato i Antonio Cassano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener nogometaša Bayerna u konkurenciju za gostovanje kod Villarreala u srijedu u 1. kolu A skupine lige prvaka uvrstio je iste nogometaše koji su bili u kadru prilikom subotnje domaće pobjede nad Freiburgom sa 7:0 u 5. kolu Bundeslige.

To znači da u sastavu Bayerna opet neće biti nizozemskog reprezentativca i krilnog napadača Arjena Robbena, koji je zbog zbog upale tkiva zdjelične kosti propustio zadnje dvije utakmice u Bundesligi.

U kadru za ogled s Villarrealom neće biti niti Danijel Pranjić, kao ni Ivica Olić i Breno.

Vezani članci:

arti-201109120779006 arti-201109120885006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo