IBRAHIMOVIĆ OTKRIO ŠTO SE MORA DOGODITI DA OSTANE U MILANU I IDUĆE SEZONE: / 'A on je sjajan. Jednom sam ga ubacio u koš za smeće'

Image
Foto: Profimedia

Švedski napadač na zalasku je bogate karijere

8.3.2021.
9:35
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Zlatan Ibrahimović otkrio je što se mora dogoditi da još jednu sezonu ostane u Milanu.

"Ja sam Zlatan. Osjećam odgovornost i da sam vođa momčad. Nikada nisam zbog neke momčadi osjećao toliki entuzijazam kao zbog ove. Želim ih učiti i biti vođa. Kada nešto kažem drugi odmah odgovore kako će to napraviti. Dana sam želio biti u Veroni., kada jedan dan nisam s momčadi to mu je isto kao kad ne vidim djecu", kazao je Ibrahimović u intervjuu za Raijevu emisiju Che Tempo Che Fa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hoću li ostati u Milanu iduće sezone? Ako Maldini želi ja sam za. Ima još puno do kraja sezone. Puno je utakmica ostalo. Uvijek idemo na pobjedu", dodao je te je rekao par riječi o svojoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao sam s puno sjajnih nogometaša. Kada sam potpisao za Ajax bio sam pod velikim pritiskom. Očekivalo se od mene da napravim iste stvari ako Van Basten, ali ja nisam bio na njegovoj razini. On je bio kompletan napadač koji se upisao u povijest. Jedan od najvećih svih vremena", kazao je.

Tijekom intervju progovorio je i o odnosu s Gennarom Gattusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rino je sjajan. Jučer sam ga nazvao i rekao mu da mora nazvati moga sina i čestitati mu rođendan. On mu je omiljeni nogometaš. Također, rekao sam mu da ću ako to ne napravi doći u Napulj i prisiliti ga da to napravi. Jednom sam ga u ubacio u kantu za smeće", otkrio je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo