VIDEO: / Nesuđeni Vatreni pokvario novu Ibrinu čaroliju

Švedski velemajstor 'zakucao' je golčinu iz slobodnog udarca s ruba 16-erca. Izmjerena brzina lopte bila je oko 180 km/h, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu PSG-a kod Nice.

2.12.2012.
13:54
VOYO logo

Bio je to već treći poraz u zadnje četiri utakmice prvenstvene utakmice za PSG, a u međuvremenu je Ancelottijeva momčad ispala i od St. Etiennea u Liga kupu. PSG tako sve više gubi ritam u praćenju zahuktalog Lyona koji im sada bježi za pet bodova.

Sve najzanimljivije se u Nici dogodilo u posljednjih petnaest minuta. U 76. je domaćin poveo golom Bautheaca. U 83. je Ibrahimović vratio nadu PSG-u svojim već trinaestim pogotkom u sezoni, ali se još jednom potvrdilo da je i sva genijalnost Šveđanina nedovoljna za uspjeh. Četiri minute prije kraja je Nici tri boda donio Eysseric.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario Cvitanich, argentinski nogometaš hrvatskih korijena kojem FIFA nije dopustila da nastupi za Vatrene, dobro je igrao za Nicu do 88. minute, a nervozni gosti su na kraju završili s igračem manje (crveni karton Matudija), dok je požutio i Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo