Ibrahimović napokon odgovorio na optužbe Dejana Lovrena

Švedski nogometaš PSG-a Zlatan Ibrahimović odbacio je optužbe da je namjerno ozlijedio hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena u nedjeljnom derbiju 18. kola Le Championnata.

18.12.2012.
21:51
VOYO logo

"Nisam imao namjere ozlijediti ga. Ne, to je nemoguće. Gledao sam loptu i nisam vidio Lovrena. Pa neću na podu nekoga ići ozlijediti", prenosi Ibrahimovićeve riječi L'Equipe. Incidentna se situacija dogodila netom prije završetka prvog poluvremena kada se u jednom duelu Lovren othrvao najboljem suparničkom igraču Zlatanu Ibrahimoviću, ali ga je snažni Šveđanin oborio na travnjak. Dosuđen je prekršaj u korist Lyona, a Ibrahimović je prilikom doskoka na travnjak okrznuo kopačkom hrvatskog braniča po licu i izazvao mu porezotinu na licu zbog čega čak nije zaslužio ni žuti karton. Komentirao je i prgavi švedski napadač riječi Lyonova predsjednika Jean-Michela Aulasa koji ga je optužio javno da je Lovrena nagazio namjerno. http://www.youtube.com/embed/DJ4AuKpw6Mc

"Mislim da je to šteta. Za mene je taj napad znak da se boje. Ali u pravu su, PSG je najbolja momčad u Francuskoj." Ponovio je na taj način Ibrahimović stav koji je ranije tijekom dana iznio sportski direktor PSG-a Leonardo vezano uz incident. "Aulas kao da želi opravdanje za poraz. Ali znate što ovime pokazuje u mojim očima? Kompleks inferiornosti", rekao je između ostaloga Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo