IBRAHIMOVIĆ DAO JAVNU PODRŠKU PORTUGALCU: / 'On radi posao na svoj način i ne mijenja se da bi ga se tapšalo po ramenu'

Image
Foto: AFP

Portugalac se nalazi u sve težoj situaciji, malo je onih koji mu nisu okrenuli leđa

18.10.2018.
12:06
AFP
VOYO logo

Već neko vrijeme Jose Mourinho nalazi se na udaru kritika, a mnoge legende kluba s Old Trafforda redovito zazivaju njegov odlazak. "The not so-Special One", najčešća je konstatacija kojom kritičarska struja opisuje lik i djelo aktualnog trenera Manchester Uniteda.

Zlatan Ibrahimović posebno je vezan za kontroverznog Portugalca. Poznato je da Šveđanin obožava Mourinha i da bi rado ponovno surađivao s njim, a jednoj je rekao i kako je "sprmean umrijeti" za njega. Stoga ne čudi da se javio i stao u obranu poznatog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jose radi dobar posao. Dobar si koliko je dobra tvoja momčad. Trenutačni rezultati ne idu u korist Manchester Uniteda, ali popravit će se jer su i negativni rezultati dio nogometa. Kao što je i Jose rekao, ima više osvojenih Premier liga negoli svi treneri zajedno", istaknuo je Zlatan Ibrahimović u intervjuu za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveći problem je ljubomora

Otkrio je Ibrahimović i ono što je po njemu razlog hajke koja je nastala protiv Portugalca. Povukao je usporedbu između sebe i njega i istaknuo kako ga ne čude kritike jer su najčešće temeljene na ljubomori.

"Naravno da smo nas dvojica uvijek krivi za sve. Kada nam ne ide dobro, obojica smo češće kritizirani u odnosu na druge. Ostali se ne žele nikome zamjeriti i zato ih ni mediji ne napadaju. Međutim, Jose i ja smo drugačije ličnosti. Mi smo to što jesmo i vjerujemo u ono što radimo. Neke kritike shvaćamo osobno jer su temeljene na ljubomori, ali sve kritike dio su jednog začaranog kruga", rekao je Šveđanin i javno podržao bivšeg trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mourinho treba nastaviti biti ono što u suštini i jest. Da se bori za vrijednosti koje zagovara. U Manchesteru je jer je uspješan, zato što sve radi na svoj način i zato što se ne mijenja kako bi ga netko tapšao po ramenu. Takav sam i ja. Neću se mijenjati ni zbog koga. Svi danas u nogometu misle da su idealni, a ustvari su oni glavni problem.", zaključio je legendarni Zlatan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo