I Olić javno rekao ono što vide svi osim Bilića!

Nakon što je Niko Kranjčar izjavio kako bi ova hrvatska reprezentacija trebala igrati bolje, isto je sada javno rekao i Ivica Olić.

5.7.2011.
12:51
VOYO logo

U izbornikovim izjavama nakon dvije utakmice s Gruzijom nije bilo samokritike, dok su u isto vrijeme mediji i javnost odisali nezadovoljstvom zbog blijede igre naše reprezentacije. U takvoj situaciji, prije ključnih dvoboja kvalifikacija za EURO (Malta, Izrael, Grčka, Latvija), javili su se neki od glavnih Bilićevih igrača i javno rekli da Hrvatska mora igrati bolje.

Uz dužno poštovanje prema izborniku, i bez previše ulaženja u ono što je Bilićev posao, oglasili su se prvo Niko Kranjčar, a sada i Ivica Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam utakmice. Bit će teško, a sljedeće utakmice, protiv Malte i Izraela, su ključne. Moramo pobijediti i to će nam dati lauf za nastavak. No moram priznati da nismo dominantni kako smo svi očekivali", priznao je Ola za 24 sata te dodao kako još ne zna hoće li EURO u Poljskoj, ako se Hrvatska kvalificira, biti njegov oproštaj od Vatrenih.

"Razmišljao sam o tome, ali ne želim ništa govoriti jer se nismo još ni kvalificirali. Želim s reprezentacijom napraviti velik rezultat na EURO-u, a što će biti poslije, to još ne znam".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Niko Kranjčar je bio zabrinut nakon što je s tribine odgledao okršaj s Gruzijom u Splitu.

"Je, imamo problema. Ne znam zašto je to tako. Da znam, rekao bih izborniku Biliću i problem bi bio riješen. No nešto ipak moramo popraviti u igri", rekao je tada Niko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je trenutno druga u skupini F, s bodom manje od prvoplasirane Grčke, i utakmicom više od pratitelja Izraela i Gruzije. Ono što zabrinjava pogleda je na raspored naših utakmica do kraja kvalifikacija. Vatreni 2. rujna idu u goste Malti, a četiri dana poslije na Poljud stiže Izrael. 7. listopada slijedi gostovanje u Grčkoj, a 11. studenog zaključni obračun u gostima kod Latvije.

Domaće utakmice vjerojatno će se igrati u Splitu. Kikseva više ne bi smjelo biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Meni je svejedno gdje se igra, atmosfera je uvijek dobra. Nemam ništa protiv nijednog stadiona, ali imam protiv malog broja navijača koji uvijek nešto provociraju. Nije mi jasno zašto je to kod nas tako, pa u Njemačkoj navijači zajedno piju. Smeta mi što mi igrači na terenu moramo strepiti. Ne bih želio da mi igrači i ti normalni navijači budemo zakinuti", kaže Olić, koji bi za tri tjedna trebao odigrati i prvu utakmicu nakon ozljede.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201106290315006 arti-201103290382006 arti-201103260126006 arti-201105150360006

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo