Englezi žele hrvatsku zvijezdu, a on se skroz iznervirao zbog Dinama

Ponuda za dovođenjem mladog hrvatskog 18-godišnjeg veznjaka Alena Halilovića, člana Barcelonine B momčadi i hrvatske U21 reprezentacije, nikako ne manjka.

15.10.2014.
16:59
VOYO logo

Riječ je o momčadi koja je ove sezone u engleskoj Premierligi poražena tek jednom u sedam kola i koja drži 13. mjesto na ljestvici. Nisu poznati financijski detalji spomenute ponude, ali Halilović bi u Sunderlandu svakako dobio priliku za igru u udarnoj momčadi.

Još ranije su na njegovu adresu stigle ponude i iz Celte Vigo, kao i iz Fiorentine i Sampdorije. No, sam Halilović je izuzetno zadovoljan statusom i životom u Kataloniji, kako je opisao u razgovoru za Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je super, baš sam zadovoljan. Srećom, obitelj je sa mnom u Barceloni, puno mi pomažu. Mlad sam, trebam još puno raditi, a vjerujem da je Barcelona sjajna sredina za moj razvoj", objasnio je Halilović.

//www.youtube.com/embed/E39MjZD41K4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je napustio Zagreb, Halilović i dalje prati zbivanja u Maksimiru i gleda utakmice Modrih. Gledao je tako i nedavni minimalni 1:0 poraz protiv Celtica.

"Mogu reći da sam jako zadovoljan njihovim igrama, a nažalost protiv Celtica nije bilo sreće. Dinamo je napadao, Naravno da sam se živcirao, pa tamo igra toliko mojih prijatelja. Odmah nakon utakmice zvao sam Pivarića, Antolića i Husejinovića, ispitujem ih kakvo je stanje, atmosfera u momčadi. Dinamo je ipak moj klub."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo