I DALJE NE RAČUNA NA NJIH: /

Što ovaj dvojac treba napraviti da ih Čačić pozove u reprezentaciju?!

Image

Hrvatsku očekuje nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, 24. ožujka u Maksimir dolazi Ukrajina.

9.3.2017.
14:52
VOYO logo

Okupljanje je tri dana kasnije, a u klubove su već stigle obavijesti s pozivima za tu reprezentativcu akciju.

Liverpoolov stoper nije bio ni na Europskom prvenstvu, Čačić ga nije zvao zbog nediscipline na prijateljskoj utakmici, iako je Lovren igrao jako dobro u dresu "redsa". Niti nakon Eura, Lovren nije zaigrao za Vatrene, a čini se da Čačić ni dalje ne računa za njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lešković i Mitrović u obrani

Lovren je zbog ozljede zadnju utakmicu odigrao 31. siječnja, ali bi se uskoro trebao vratiti na teren.

U obrani, uz standardne Ćorluku i Vidu, pozive će dobiti Marko Lešković i Matej Mitrović, koji je ove zime prešao u Bešiktaš, ali ga na terenu nema u posljednjih mjesec dana. Od vratara, uz Danijela Subašića bit će mladi Domagoj Livaković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veznom redu i dalje u Čačićevim planovima nije Mario Pašalić koji se ove sezone izborio za minutažu u Milanu i zabio neke važne golove u pobjedama "rossonera". Očito, nedovoljno za Čačića...

Protiv Ukrajine neće moći nastupiti Ivan Perišić koji je protiv Islanda dobio crveni karton. Zato je moguće na na njegovom mjestu prostor dobije Marko Pjaca.

Andrijaševiću predpoziv

HNL-ove snage u reprezentaciji će predstavljati vratar Dominik Livaković, Marko Lešković, Domagoj Pivarić i Filip Bradarić, a pretpoziv će dobiti Franko Andrijašević.

Nakon kvalifikacijske utakmice s Ukrajinicima, Hrvatsku u Tallinu čeka prijateljska utakmica s Estoncima, ali u toj utakmici Vatreni će nastupiti bez najvećih zvijezda koje će dobiti Čačićevu poštedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo