'Htjeli smo napraviti šou, a ovo je bilo kao filmski hit'

'Odlučili smo navijačima prezentirati šou i sigurno smo uspjeli u tome.

18.9.2011.
17:34
VOYO logo

Nogometaši Barcelone iskalili su se na Osasuni koju su u 3. kolu Primere pobijedili s 8:0.

Josep Guardiola je tako ostvario najuvjerljiviju domaću pobjedu otkada je sjeo na klupu katalonske momčadi. Posljednji put su igrači Barcelone bili tako uvjerljivi u svom dvorištu u sezoni 1996./97. kada su, pod vodstvom Louisa van Gaala svladali Logroñes (8-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odlučili smo navijačima prezentirati šou i sigurno smo uspjeli u tome. Mislim da smo se svi na kraju osjećali kao da smo gledali genijalnu predstavu u kazalištu ili pravi filmski hit", ponosno je nakon ogleda govorio trener Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posebno je u subotu briljirao Lionel Messi koji je postigao tri pogotka, uz dvije asistencije, ali je imao i dva udarca u okvir vratiju.

"Osasuna je momčad koju poštujem. Njih, njihov način poimanja nogometa i njihovog trenera Josea Luisa Mendilibara. Oni su spremni na pravi, otvoreni nogomet protiv svakoga", kazao je Guardiola, a trener Osasune dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Barcelona je bila ljuta zbog dva uzastopna remija, a mi smo platili tu cijenu. Ako se protiv Barçe koncentriraš samo na obranu, razbit ćete sa četiri, pet, šest ili osam golova. Moji igrači su bili frustrirani, kako i ne bi kad smo u prvih 45 minuta primili pet golova", izjavio je Mendilibar.

Vezani članci:

arti-201109131231006 arti-201109120885006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo