Kramaric konacno otkrio karte: 'Ispred mene je teska odluka!'

16.12.2014.
17:34
VOYO logo

"Volio bih igrati u Primeri jer mi spanjolski nogomet po stilu igre najvise odgovara. No, spominju se i ponude iz Italije i Engleske. Ispred mene je teska odluka. Imao sam nekoliko neprospavanih noci, no jos moram razmisliti," priznao je napadac Rijeke koji je danas proglasen najboljim nogometasem godine u anketi koju je tportal proveo medu kapetanima hrvatskih prvoligasa 12. put zaredom.

Na pitanje napusta li Rijeku, Kramaric je kazao kako mozda odlazi, a mozda i ne, ali i potom sa smijeskom dodao: "Svima je jasno kamo ova prica vodi. To je put o kojem sanja svaki mladi hrvatski nogometas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Kramarica je polusezona snova. U prvenstvu je vodeci strijelac sa 21 golom, u kvalifikacijama Europske lige i natjecanju po skupinama dodao je sedam golova, dok je u dresu hrvatske vrste zabio dva gola.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza mene je zaista sjajan prvi dio sezone. Najljepse dane u karijeri proveo sam u Rijeci. Zelio bi se zahvaliti svima u klubu, suigracima, trenerima, te navijacima sto su mi pruzili pozitivnu energiju," dodao je 23-godisnji Zagrepcanin.

Kramaric se nije zelio previse osvrtati o svom rastanku s Dinamom, dodavsi kako se njegov prelazak u Rijeku pokazao dobrim potezom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim o tome previse govoriti. To su price iz proslosti, no bio je to dobar potez," dodao je.

Osvrnuo se i na hrvatsku reprezentaciju koja sigurno plovi prema Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imamo kvalitetu, dobro igramo i vjerujem u plasman na EP," kazao je Kramaric koji je u kockastom dresu upisao cetiri nastupa i zabio dva gola. Prvi gol je zabio 9. rujna u pobjedi protiv Malte (2:0), a potom u listopadu protiv Azerbajdzana (6:0).

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo