Hrvatu je ovo najbolji dokaz koliko ga cijene u klubu

Iako je prijelazni tok u Europi tek završio, potraga za pojačanjima ne prestaje. Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić nova je meta turskog Fenerbahçea.

8.9.2011.
11:13
VOYO logo

Turski prvoligaš Fenerbahçe spreman je za Nikicu Jelavića ponuditi osam milijuna eura. Hrvatski reprezentativni napadač zadnjih je dana prijelaznog roka bio spominjan u kontekstu mogućeg odlaska u Liverpool.

Pitanje je koliko bi Nikica Jelavić bio spreman prihvatiti poziv s Istoka, s obzirom na to da je već puno puta isticao kako mu je životni san zaigrati u Premiershipu. Tim više što na stolu već ima ponude nekoliko engleskih klubova, a ne tako davno pisalo se kako je za njega zagrizao i veliki Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši Hajdukovac s Rangersima ima ugovor do 2014. godine i sigurno da ponuda od osam milijuna eura neće zadovoljiti čelnike Rangersa. Jelavić je prošle sezone odigrao jednu od ključnih ulogu u osvajanju naslova prvaka, zabio je neke važne golove i Škoti vjeruju da bi za njega mogli dobiti makar dvostruku cijenu od one koju je, primjerice, ponudio Fenerbahçe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jelavić je već istaknuo da su njegovi planovi isključivo vezani uz ostanak u Rangersu, no bit će zanimljivo vidjeti hoće li klub odoljeti plesu milijuna koji stižu.

Vezani članci:

arti-201109070996006 arti-201109060395006 arti-201109020415006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo