HRVATSKI VEZNJAK JE TRAŽENA ROBA: / Talijanski i španjolski velikani se uključili u borbu za mladu zvijezdu

Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Oko hrvatskog nogometnog reprezentativca Marija Pašalića i dalje vlada neizvjesnost. Nakon odrađene posudbe u Milanu vraća se u Chelsea, ali izvjesno je da se neće zadržati na Stamford Bridgeu.

28.6.2017.
8:51
AFP, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

U londonskom klubu će se teško naći mjesta za 22-godišnjeg veznjaka iako su iza njega tri vrlo uspješne posudbe u Elcheu, Monacu i Milanu. Konkurencija u Conteovoj momčadi je prevelika i za očekivati je da će Chelsea poslati Pašalića na novu posudbu, a ne treba isključiti ni prodaju ako se pojavio zadovoljavajuća ponuda.

Želi ga i Tudor

Njemački su mediji prošli tjedan pisali o zanimanju Stuttgarta i Wolfsburga, a pojavila se i priča kako ga hrvatski stručnjak Igor Tudor želi dovesti u Galatasaray. Sada talijanski portal Tuttomercatoweb navodi kako su se u igru uključili i Lazio i Valencia, a španjolski mediji spominju i Betis. Inače, poznato je da su Lazio i Valencia u potrazi za veznjakom, a ranije se spominjalo da su oba kluba bacila oko i na Milana Badelja. Pašalić im se možda čini boljom opcijom s obzirom da ga mogu dovesti na posudbu i ne moraju plaćati odštetu kao u Badeljevu slučaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prošloj je sezoni Pašalić odigrao 24 utakmice u Seriji A te pritom postigao pet pogodaka i jednom asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo