HRVATSKI TRENER ZAMIJENIT ĆE MOURINHA NA KLUPI TOTTENHAMA? / 'Spursi su stvarno zagrizli za njega...'

Image

Terzić je s Borusijom ove sezone izborio četvrtfinale Lige prvaka te osvojio njemački kup. Povijesni je ovo uspjeh za Borussiju Dortmund, ali čovjek koji je u njegovoj pozadini rijetko se spominje

20.5.2021.
17:55
VOYO logo

Tottenham traži novog trenera, a jedan od kandidata je Edin Terzić, sadašnji trener Borussije Dortmund porijeklom iz Hrvatske koji ima i njemačko državljanstvo. Vidjeli su Spursi da će nakon odlaska Josea Mourinha morati naći ipak bolje rješenje od Ryana Masona koji je uskočio samo kao privremeni trener, a Terzić im je trenutno na meti, piše njemački Bild.

"On je mlad, elokventan, emotivan, govori engleski vrhunski i poznaje Premier ligu odlično još iz dana kad je bio u West Hamu“, stoji u tekstu Bilda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
BARCELONA VIŠE NE ŽELI DOVESTI HAALANDA? /

Katalonci odustali od ponajboljeg napadača na svijetu, a za sve je kriv Messi?

Image
BARCELONA VIŠE NE ŽELI DOVESTI HAALANDA? /

Katalonci odustali od ponajboljeg napadača na svijetu, a za sve je kriv Messi?

Izvrstan s Borussijom

Terzić je s Borusijom ove sezone izborio četvrtfinale Lige prvaka te osvojio njemački kup. Povijesni je ovo uspjeh za Borussiju Dortmund, ali čovjek koji je u njegovoj pozadini rijetko se spominje. Edin Terzić na klupu Borussije stigao je samo kao privremeno rješenje. Ipak, rezultati su mu zavidni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terzić je bio i pomoćnik Slavena Bilića tijekom Eura 2012., kada je za tadašnjeg izbornika Vatrenih izradio analizu protivnika prije utakmice s Irskom, koju je Hrvatska dobila 3:1. Bilića je pratio kao pomoćnik ukupno četiri godine – po dvije u Bešiktašu i West Hamu.

Zanimljivo je da Terzić sljedeće sezone neće biti trener Borussije. Naime, pronašli su mu već zamjenu u vidu Marca Rosea koji je već pristao preuzeti momčad. Terzić bi se tako trebao vratiti u ulogu pomoćnog trenera, o čemu je pričao i sportski direktor Dortmunda Michael Zorc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša je želja da Edin ostane dio naše momčadi. Ako on ima neke drugačije želje, možemo sjesti i kao ljudi se dogovoriti“, rekao je u jednom intervjuu Zorc.

Naravno, plan je ovakav u slučaju da Spursi ne dovedu Terzića kao glavnog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo