Izabrano društvo / Ugledni magazin Vatrenog proglasio jednim od deset najgorih transfera u Premiershipu

Image
Foto: Foto: Profimedia

Američki ESPN uvrstio ga je na popis deset najlošijih transfera Premijer lige. Vlašić se nalazi na šestom mjestu, a ispred njega su Romelu Lukaku, Jadon Sancho, Jack Grealish, Dele Alli i Raphael Varane. Na popis su se još progurali Alex Kral, Jannik Vestergaard, Bryan Gil i Billy Gilmour.

5.5.2022.
10:59
Foto: Profimedia
VOYO logo

Nikola Vlašić se prošli ljetni prijelazni rok preselio iz CSK Moskve u londonski West Ham. Transfer je iznosio 30 milijuna eura i većina je bila uvjerena kako je nakon odličnih igara u Rusiji, pravo vrijeme da se Vlašić vrati u Englesku nakon neuspjele epizode u Evertonu.

Vlašić se nalazi na šestom mjestu najlošijih transfera

Vlašić je proglašen nogometašem godine u ruskoj Premijer ligi 2020., a osim Engleza, za njega su bili zainteresirani Milan i Zenit. Kako sada stvari stoje, bolje da je izabrao drugu sredinu jer se još nije uspio prilagoditi među Čekićarima. Američki ESPN uvrstio ga je na popis deset najlošijih transfera Premijer lige. Vlašić se nalazi na šestom mjestu, a ispred njega su Romelu Lukaku, Jadon Sancho, Jack Grealish, Dele Alli i Raphael Varane. Na popis su se još progurali Alex Kral, Jannik Vestergaard, Bryan Gil i Billy Gilmour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
petogodišnja suradnja /

Službeno je: Nikola Vlašić vratio se u Englesku i potpisao za West Ham

Image
petogodišnja suradnja /

Službeno je: Nikola Vlašić vratio se u Englesku i potpisao za West Ham

ESPN u obrazloženju navodi kako se hrvatski reprezentativac još nije upisao u strijelce na domaćem terenu, a svoj jedini pogodak postigao je u gostima kod Watforda u prosincu. Upisao je tek šest startova u Premijer ligi, bez značajnijeg utjecaja kad je ulazio kao zamjena, navodi ESPN.

Upitan je za Katar

Vlašić bi tako mogao promijeniti klub na ljeto jer se bliži Svjetsko prvenstvo u Kataru, a s trenutnim statusom u West Hamu i s obzirom na veliku konkurenciju u hrvatskom veznom redu, izbornik Zlatko Dalić ne može mu garantirati mjesto za Katar. Dalić je više puta naglasio kako će biti pozvani samo oni koji igraju redovito u svojim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali prije potencijalnog transfera, Vlašić ima priliku osvojiti Europsku ligu s West Hamom. Večeras u 21 sat gostuju kod Eintracht Frankfurta u uzvratnoj utakmici polufinala EL. Nijemci brane prednost od 2-1 iz prvog susreta. U drugom polufinalu se sastaju Rangers i Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo