Kriza na istoku / Hrvatski nogometaš u Ukrajini opisao situaciju: 'Mi se svi držimo plana'

Image
Foto: Pixssel

Plan je da se Pešić i njegovi suigrači vrate u zemlju 19. veljače, a 27. veljače nastavlja se prvenstvo.

13.2.2022.
18:34
Pixssel
VOYO logo

Igrač ukrajinskog Vorskla Poltava, Ivan Pešić, opisao je kakva je atmosfera u Ukrajini koja blizu eskalacije rata s Rusijom. Kako kaže bivši nogometaš Hajduka, za sad sve ide po planu u njegovom klubu.

Pešić je bivši prvotimac Hajduka, a s Vorsklom je na pripremama u Turskoj. Plan je da se Pešić i njegovi suigrači vrate u zemlju 19. veljače, a 27. veljače nastavlja se prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moram priznati da ne vlada neko čisto mišljenje da će ili 'sve biti u redu' ili da će zaista zaratiti. Mi se svi držimo plana, nitko iz kluba nije upozoravao da bismo možda mogli kući," rekao je Pešić za Dalmatinski portal.

Naš je nogometaš komentirao kriznu situaciju u Ukrajini, koja je prema pisanju brojnih medija navodno na rubu eskalacije rata s Rusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kažu mi i da se po medijima puno piše, a da Europa uglavnom prenosi američke vijesti koje iz nekog razloga i pumpaju. Istina je da su vojnici raspoređeni na granici, ali ovdje je dojam i da se malo umjetno stvara naelektriziranija atmosfera nego što jest. Ali, opet, nitko ne može sa sigurnošću ništa reći," završava Pešić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo