POVIJESNI PRIZORI / Hrvatski navijači će biti oduševljeni: Album 'Vatreni put' stiže na kioske

Image
Foto: HNS

Album "Vatreni put" ima 82 stranice, a u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima

19.2.2024.
12:49
HNS
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez najavio je u ponedjeljak izdavanje albuma sa sličicama “Vatreni put”, svojevrsnu enciklopediju hrvatske nogometne reprezentacije i svih uzbudljivih avantura Vatrenih koje smo pratili posljednjih trideset godina, stoji na službenoj stranici HNS-a.

Image
taylor se uživila /

Super Bowl nije propustio ni Zlatko Dalić, a sve oči bile su na zvjezdanom paru

Image
taylor se uživila /

Super Bowl nije propustio ni Zlatko Dalić, a sve oči bile su na zvjezdanom paru

"Prvi put u povijesti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imaju priliku kućnoj biblioteci dodati štivo koje sadrži pregled utakmica, izbornika i igrača kroz godine, počevši od prve utakmice u listopadu 1990. protiv SAD-a pa do nastupa u Ligi nacija 2023. No, ovo nije još samo jedan album sa sličicama već jedinstven, interaktivan album koji priča kako se hrvatska nogometna reprezentacija izgradila do statusa koji danas ponosno nosi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ljubitelje nogometa Vatreni put ima neprocjenjivu vrijednost. Malo je onih koji, čak i ako ne prate aktivno nogometna zbivanja, ne pamte posebne trenutke, poput nastupa Maradone u prijateljskoj utakmici protiv Argentine 1994. ili golove Šukera i njegovo odobravanje glavom i slavlje na prvenstvu u Francuskoj. U novijoj nogometnoj povijesti, u kolektivnoj svijesti, živi cijeli spektar emocija koju su mnogi Hrvati osjećali pomno prateći nekoliko produžetaka s jedanaestercima na slavnom prvenstvu u Rusiji. Svi ti trenuci, i mnogi drugi, opisani u “Vatrenom putu”, čine važan dio hrvatske nogometne povijesti.

Image
Foto: HNS

Sve te trenutke kroz objektiv svojih fotoaparata zabilježili su naši najbolji sportski fotografi pa ćete moći uživati u spektakularnoj fotodokumentaciji Radiše MladenovićaRoberta BeloševićaSiniše HančićaMatka Biljka i Drage Sopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi put na tržištu dostupna je digitalna platforma, osmišljena kao spoj napredne tehnologije i zanimljivih sadržaja. Skeniranjem QR kôda,  dostupnog u albumu ulazi se u digitalnu nogometnu galaksiju. Tamo sve kolekcionare očekuje mnoštvo vrijednih nagrada i dodatnih sadržaja koji će činiti pravu poslasticu istinskim nogometnim fanovima.

Svaka sličica sadrži jedinstveni QR kôd koji nakon skeniranja otkriva poseban sadržaj. U aplikaciji čekaju kvizovi koje svakako vrijedi zaigrati jer donose vrijedne nagrade. Dodatnu draž nosi jedinstveni izazov kojim ze može postati ključni dio nogometne povijesti. Svi sakupljači sličica imaju priliku glasati za najbolju postavu hrvatske nogometne reprezentacije svih vremena, birajući između legendarnih igrača za svaku poziciju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: HNS

Nema pravog vatrenog navijača koji se nije barem jednom zamislio kako odjeven u dres s crvenim i bijelim kvadratićima stoji na centru i napeto iščekuje sučev zvižduk za početak utakmice. Uz digitalnu platformu Vatreni put svi hrvatski nogometni zaljubljenici imaju priliku odjenuti sveti dres te iz udobnosti vlastitog naslonjača otploviti u nezaboravne trenutke hrvatske nogometne povijesti! 

'Iznimno sam zadovoljan činjenicom da izlazi album sa sličicama posvećen uspješnoj povijesti hrvatske nogometne reprezentacije. On nije samo kronika puta Vatrenih od povijesne utakmice protiv SAD-a do najvećih uspjeha osvajanjem četiriju medalja, već i ono što ostaje u naslijeđe generacijama koje tek dolaze. Uvjeren sam da će “Vatreni put” pronaći put do kolekcionara i navijača hrvatske nogometne reprezentacije koji će se tako još jednom prisjetiti veličanstvenih dosega Vatrenih kroz povijest', rekao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Album "Vatreni put" ima 82 stranice, a u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice). Glavni distributer albuma je Tisak d.d., a bit će dostupan na svim releventnim prodajnim mjestima od 20. veljače", stoji u priopćenju HNS-a.

Hrvatska u Rumunjskoj može napraviti veliki korak prema prvom mjestu! Dvoboj 28. veljače pratite na Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo