NA VELIKOJ JE SCENI / Dalić ga više ne može ignorirati. Senzacionalan transfer talentiranog hrvatskog napadača, potpisao je za europskog velikana

Image
Foto: Profimedia

Ove sezone zabio impresivnih je 11 golova u dresu Boaviste, a pridodao je i tri asistencije

6.5.2022.
20:12
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač i nekadašnji mladi reprezentativac Petar Musa od sljedeće igrat će za portugalsku Benficu. Musa je prošle godine prešao iz praške Slavije u portugalsku Boavistu za 3.5 milijuna eura, a sjajne igre u tekućoj sezoni donijele su mu životni transfer u redove europskog velikana.

Kako piše portugalska A Bola Benfica je kupila Musu za pet milijuna eura, a Boavista je još dobila i dvojicu igrača Benfice, Ricarda Mangasa i Iliju Vukotića. Benfica je dogovorila i polovicu odštete ako neki od dvojice proslijeđenih igrača ostvari transfere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zamjena za Nuneza

Za Musu je ovo uistinu veliki transfer jer očekuje se da će Hrvat zamijeniti prvog napadača Benfice, Darwina Nuneza, kojeg trenutno traži pola Europe. Najviše se spominje Manchester United koji navodno nudi 70 milijuna eura za urugvajsku mladu zvijezdu, a ode li Nunez, na njegovo će mjesto vjerojatno uskočiti Musa.

Musa je ove sezone zabio impresivnih 11 golova u dresu Boaviste, a pridodao je i tri asistencije. Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na četiri milijuna eura, no to bi uskoro moglo narasti, ako će postati prvim napadačem Benfice. Isto tako, Musa bi mogao biti rješenje za probleme s napadačima u hrvatskoj reprezentaciji. Izbornik Zlatko Dalić nikako da pronađe pravog golgetera, a Musa, eto, odgovara tom profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo