SJAJAN UČINAK / Hrvatski napadač je hit, večeras je zabio svoj deseti pogodak otkako je promijenio klub

Image
Foto: Profimedia

Za hrvatsku reprezentaciju Čolak je nastupio jednom, 2020. godine

21.7.2021.
23:19
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Antonio Čolak nastavlja briljirati u redovima švedskog Malmoa, a s odličnim predstavama nastavio je i vratar Kristijan Kahlina u redovima Ludogoreca.

U prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka Malmo je pobijedio HJK Helsinki sa 2:1, a prvi pogodak na utakmici postigao je povremeni hrvatski reprezentativac Antonio Čolak. Bio je to njegov već deseti gol u dresu švedskog prvaka otkako je u ožujku ove godine stigao na posudbu iz PAOK-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čolak je postigao pogodak u posljednjim trenucima prvog dijela. Izjednačio je Roope Riski u 68. minuti, a pobjedu domaćinu donio je Anders Christiansen u 74. minuti.

Image
IZ VEDRA NEBA /

Senzacionalan preokret: 'Niko Kovač je tražio da mu dovedu Vlašića, ponuda je na stolu'

Image
IZ VEDRA NEBA /

Senzacionalan preokret: 'Niko Kovač je tražio da mu dovedu Vlašića, ponuda je na stolu'

Sjajni Čolak

Čolak je od četiri gola Malmoa ove sezone u kvalifikacijama Lige prvaka zabio tri, a još sedam je zabio u prvenstvu gdje je vodeći strijelac ispred napadača Norrkopinga Nigerijca Samuella Adegbenroa sa šest pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, bivši igrač Rijeke je u PAOK preselio u rujnu prošle godine, no u Grčkoj se nije najbolje snašao i novu priliku je potražio u Švedskoj. Za hrvatsku reprezentaciju Čolak je nastupio jednom, 2020. godine.

Nesretni Mikanović

S identičnih 2:1 kazahstanski Kairat je u prvom susretu pobijedio Crvenu zvezdu sa 2:1, a pogodak za goste zabio je hrvatski nogometaš Dino Mikanović, ali u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kairat je poveo u 23. minuti preko Josea Kantea, a gosti su izjednačili Mikanovićevim autogolom u 56. minuti. Mikanović je u Kairat stigao 2019. iz danskog Aarhusa, a prije toga je igrao za Hajduk. Pobjedu domaćinu donio je Macky Bagnack u 79. minuti.

PSV natrpao Galatasaray

U susretu između Mure i Ludogoreca nije bilo golova, a bila je to treća uzastopna europska utakmica bugarskog kluba u kojoj hrvatski vratar Kristijan Kahlina nije primio gol. Podsjetimo, Ludogorec je u prvom pretkolu s dva puta po 1-0 izbacio Šahtjor Soligorsk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legia je u Varšavi pobijedila estonsku Floru sa 2:1, a pogodak odluke zabio je Rafael Lopes u sudačkoj nadoknadi. Za 1:0 zabio je Bartosz Kapustka u trećoj minuti, a izjednačio je Rauno Sappinen u 53. minuti. Hrvatski reprezentativac Josip Juranović odigrao je cijeli susret za poljski sastav.

Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvario je PSV Eindhoven deklasiravši Galatasaray sa 5:1. Tri gola je zabio Eran Zahavi (2', 35', 84'), a dva Mario Gotze (51', 88'). Za turski sastav je zabio Emre Kilinc u 42. minuti. Olympiakos je golom Madyja Camare u 29. minuti porazio Nefči iz Bakua. Gvinejski veznjak je u 43. minuti pocrvenio, a u 63. minuti je isključen i gostujući branič Mert Celik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo