Hrvatski nogometni reprezentativac Nikola Vlašić privukao je mnogo pažnje ovog ljeta. Jasno je svima da CSKA postaje premalen klub za njega i da je vrijeme da napusti Rusiju.

Iako se spominjao Milan, čini se da je došlo do preokreta u toj situaciji. Naime, novinar Rudy Galetti objavio je na svom Twitteru da je trener Monaca Niko Kovač zahtijevao da mu se Vlašić dovede u Monaco te da CSKA na stolu trenutno ima ponudu od kluba iz Kneževine.

Prema Galettijevim informacijama, Monaco je ponudio ruskom klubu 30 milijuna eura za Vlašića. Zanimljivo je da je Vlašić trebao otići u Milan, ali se ta situacija malo zakomplicirala.

Trebao je u Milan

Kako su pisali talijanski mediji, Vlašić je ponuđen na posudbu pa se to nije baš svidjelo Rusima i zasad se nitko ni s kim nije dogovorio. Upitali smo nedavno i Nikolinog oca, legendarnog Joška Vlašića, kakvo je stanje s njegovim transferom u Milan, evo što nam je odgovorio:

"Nešto tu ima, ali to je zasad sve što vam mogu reći. Ovo su stvari o kojima se ne smije baš puno pričati, sve dok se ne završe“, prokomentirao nam je Joško Vlašić.