HRVATSKI HIT TRENER SPAŠAVA KARIJERU ZABORAVLJENOG VATRENOG: / Heroj iz Rusije na korak do novog transfera

Image
Foto: Profimedia

Sve su glasnija nagađanja da će uskoro napustiti svoj matični klub

17.9.2020.
10:37
Profimedia
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac, MarkoPjaca (25) još uvijek ne zna gdje će igrati iduće sezone. Prije nekoliko dana stigla je vijest da bi s Milanom Badeljom mogao prijeći u Genou. Veznjak je taj transfer dovršio u srijedu, a još uvijek je otvoreno pitanje gdje će krilni napadač.

Tuttosport piše kako je osim Genoe još jedna klub u ovom trenutku u igri za njegov potpis. Riječ je o Veroni, na čijoj klupi sjedi hrvatski stručnjak Ivan Jurić. On je lani s Veronom bio i više nego uspješan te je potvrdio da je sjajan trener. Možda bi upravo zbog toga Pjaci bilo najbolje da ode kod njega jer bi Jurić sve napravio da ga opet dovede u formu iz 2016. kada ga je Juventus kupio od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marko Pjaca of Croatia reacts after failing Spain v Croatia, UEFA Nations League, Football, Martinez Valero Stadium, Elche, Spain - 11 Sep 2018, Image: 386314952, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications, Model Release: no, Credit line: Bagu Blanco/BPI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Podsjetimo i na to da je talijanski novinar Guido Vaciago objavio kako Andrea Pirlo trenutno ima vrlo dobre dojmove o Hrvatu te da je predložio Upravi kluba da ga zadrže u ovoj sezoni. No, teško da će se taj scenarij ostvariti. Prvenstveno zbog gubitka od 71,4 milijuna eura u ovoj godini zbog kojeg se Juve želi riješiti niza igrača, a među njima je i Hrvat.

Krilni napadač je, inače, nakon sjajnih predstava na Europskom prvenstvu 2016. za rekordnih 23 milijuna eura napustio Maksimir i preselio u Torino. Međutim, njegov uspon zaustavila je kobna ozljeda u Estoniji. Nakon toga uslijedile su posudbe u Schalke, Fiorentinu u Anderlecht, ali niti u tim klubovima nije se uspio nametnuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo