HRVATSKI DRAGOVOLJAC VRATIO SE U ELITU: / 'Nitko nije vjerovao da mi to možemo, a mi smo se potajno nadali jer smo prava klapa'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sigetska priča sada se nastavlja. Od nule došli su do prvog razreda hrvatskog nogometa, a sljedeće sezone igrat će uz bok najboljih hrvatskih nogometnih momčadi

24.5.2021.
23:14
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski dragovoljac nakon sedam godina vraća se u najviši hrvatski nogometni rang. Dragovoljac je kolo prije kraja osigurao prvo mjesto, za vikend je slavio protiv Dubrave 2:1, konkurenti nisu upisali pobjede i slavlje je moglo početi.

"Sve ostale momčadi podcjenjivale su nas, nisu vjerovali da mi to možemo, a mi smo se potajno nadali i vjerovali da možemo jer smo prava ekipa i klapa, napravili smo sjajan posao", rekao je kapetan Dragovoljca Zvonimir Šubarić za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u 90-ima

"Mi smo klub koji se diže iz ničega i takvo je okruženje, pobjede i porazi nas bacaju, svi su emotivni, bacaju nas iz jednog raspoloženja u drugo raspoloženje", dodao je trener Dragovoljca Miroslav Kuljanac.

Najveći doseg Hrvatski dragovljac ostvario je u drugoj polovici 90-ih godina. Pod vodstvom legendarnog predsjednika Stjepana Spajića bili su treći '97. i izborili Europu. Kasnije su u više navrata ispadali iz lige, a uspjeli su izbjeći gašenje nakon klupskog obračuna dviju uprava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigetska priča sada se nastavlja. Od nule došli su do prvog razreda hrvatskog nogometa, a sljedeće sezone igrat će uz bok najboljih hrvatskih nogometnih momčadi. Cijeli prilog o Hrvatskom dragovoljcu možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo