SENZACIJA NA ŠUBIĆEVCU / Hrvatski dragovoljac pregazio Šibenika u golijadi kakva se rijetko viđa na terenima HNL-a

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvatski dragovoljac utrpao im je pet komada

11.2.2022.
20:09
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

 U prvoj utakmici 23. kola  Prve HNL u petak zadnjeplasirana momčad na ljestvici Hrvatski dragovoljac je priredio iznenađenje i na Šubićevcu i sa 5-0 pobijedio domaći Šibenik. 

Golove su za gostujuću momčad zabili Karica u 20. minuti, Bistrić u 22., Majstorović sa bijele točke u sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena, Galešić u 48. minuti i Frigan u 75. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih 19  minuta susreta nije bilo prilika ni s jedne ni s druge strane, izjednačena je igra i obje momčadi imaju  jednak posjed lopte. No, Hrvatski Dragovoljac dolazi u vodstvo u 20. minuti, lopta je došla do Majstorovića na desnoj strani koji ju je dobacio Karici na glavu koji zabija s četiri-pet metara. Samo dvije minute kasnije Karica je pobjegao obrani Šibenika i dodaje Bistriću koji povećava na 2-0.

Image

U 45. minuti sudac Bebek je dosudio kazneni udarac za Hrvatski dragovoljac nakon što je Grdić napravio prekršaj na Friganu u kaznenom prostoru. Majstorović je precizan s bijele točke i Hrvatski Dragovoljac odlazi na odmor sa 3-0. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak drugog poluvremena opet donosi šok za Šibenik,  Hrvatski dragovoljac diže na 4-0 u 48. minuti nakon centaršuta Karice. Loptu je dočekao Smolčić koji puca prema golu, a lopta se odbila do Galešića koji ju je spremio u gol za 4-0

Šibenik ima prvu ozbiljniju priliku za domaću momčad u 64. minuti, vratar Hrvatskog dragovoljca Šubarić je obranio udarac Skorupa iz daljine,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šibenik radi još jednu grešku u obran u 75. minuti, Batorelo je vratio loptu, a njegovu grešku je iskoristio Frigan i zabija za 5-0.

Hrvatski Dragovoljac je dominirao cijelu utakmicu i iskoristio je dosta pogrešaka obrane domaće momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon ovog poraza, Šibenik je ostao na sedmom mjestu sa 23 boda, dok je Dragovoljac na 10. mjestu sa 10 bodova. 

Susret je na Šubićevcu sudio sudac Ivan Bebek iz Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠIBENIK - HRVATSKI DRAGOVOLJAC 0-5  (19' Karrica, 22' Bristrić, 45+3' Majstorović (11m), 49' Galešić, 75' Frigan)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo