SLAVLJE 'KRALJEVA' KOD GRANADE / Hrvatska veza spasila Real: Kovačić asistirao za prekrasan pogodak Modrića i pobjedu Reala!

Image
Foto: AP

Modrić je sudjelovao i u izjednačujućem pogotku domaćina u 60. minuti, kada se sudario sa sucem i izgubio loptu, a u kontri je Youssef El Arabi postigao gol

7.2.2016.
22:53
AP
VOYO logo

GRANADA - Nogometaši Reala pobijedili su u 23. kolu Primere u gostima pretposljednju Granadu s 2-1, a pobjednički zgoditak zabio je Luka Modrić u 85. minuti. 

Modrić je postigao prvi pogodak za Real u Primeri ove sezone i to na vrlo atraktivan način. Nakon dodavanja Matea Kovačića prihvatio je loptu na 18 metara od vrata Granade i neobranjivo pogodio sami gornji desni kut za pobjedu i priključak Reala za Barcelonom i Atleticom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je sudjelovao i u izjednačujućem pogotku domaćina u 60. minuti, kada se sudario sa sucem i izgubio loptu, a u kontri je Youssef El Arabi postigao gol. Prije toga je Real vodio od 30. minute i gola Karima Benzeme, a Granada je po pokazanoj igri zaslužila barem bod protiv "Kraljevskog kluba". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AP

Luka Modrić, Real Madrid

AP

Modrić je odigrao cijeli susret, a u 78. minuti je u igru ušao i Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Barcelona s 54 boda, Atletico ima 51, a Real 50 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo