KRIZA U TABORU HRVATSKE / Ogromni problemi za Vatrene: Jedan od najvažnijih igrača napustio trening, Gvardiol definitivno otpao

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Hrvatska je ostala na čelu skupine sa sedam bodova, a slijedi nam gostovanje kod Slovačke

3.9.2021.
21:48
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske odigrali su u srijedu na stadionu Lužnjiki utakmicu bez pogodaka na gostovanju kod Rusije u Moskvi, u utakmici 4. kola skupine H Europskih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. Rusija je tako i u petom uzastopnom međusobnom srazu protiv Hrvatske ostala bez pobjede, tri utakmice su od toga završile bez pobjednika.

Hrvatska je ostala na čelu skupine sa sedam bodova, a slijedi nam gostovanje kod Slovačke, gdje ćemo doći kao favoriti. Izbornik Dalić ima dosta briga jer mu nedostaju kapetan Luka Modrić i napadač Ante Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ČEKA NAS SLOVAČKA /

Kovačić otkrio što mu je Luka Modrić rekao nakon utakmice s Rusijom

Image
ČEKA NAS SLOVAČKA /

Kovačić otkrio što mu je Luka Modrić rekao nakon utakmice s Rusijom

Gvardiol je otpao

No, kako javlja Nova TV, u Bratislavi je situacija još dodatno otežana Vatrenima. Joško Gvardiol je definitivno otpao, a zabrinjavajuće zvuči da je Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, napustio trening reprezentacije u petak navečer.

Ipak, protiv Rusije pokazali su Vatreni da se može igrati i bez pojedinih igrača. Mateo Kovačić odigrao je vrlo dobru utakmicu, Borna Sosa se pokazao kao odlično rješenje za lijevi bok, ali u napadu nam je nedostajalo konkretnih situacija i završnica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Išli smo mi i u Moskvi na pobjedu, pokušali zabiti gol, ali nedostajala nam je završnica. Nastojat ćemo i sutra zabiti gol, trebaju nam bodovi i moramo ih skupiti što prije. Neće biti nikakvog opreza s naše strane kad je u pitanju sutrašnja utakmica, tražit ćemo pobjedu i tako se postaviti na terenu. Bit će nekih promjena u sastavu, ali idemo na tri boda tko god bude igrao”. rekao je uoči sutrašnje utakmice izbornik Zlatko Dalić.

Utakmica protiv Slovačke na rasporedu je u subotu od 20:45 u Bratislavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo