RUSI, ČUVAJTE SE / Poljud će biti krcat: Rasprodane sve ulaznice za utakmicu Hrvatske i Rusije

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Podsjetimo, Hrvatska u završnicu natjecanja u skupini H ulazi s dva boda zaostatka za prvoplasiranom Rusijom

4.11.2021.
18:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez objavio je da su sve ulaznice za utakmicu Hrvatske i Rusije na Poljudu rasprodane, što znači da će u odlučujućoj utakmici kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo Vatrene pratiti 33 tisuće navijača.

Podsjetimo, Hrvatska u završnicu natjecanja u skupini H ulazi s dva boda zaostatka za prvoplasiranom Rusijom te s dvije pobjede protiv Malte (11. studenoga) i Rusije (14. studenoga) može osigurati direktan plasman na Svjetsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poruka za navijače

HNS je imao i poruku za sve navijače kad je riječ o COVID-potvrdama:

"Napominjemo kako se neće priznavati potvrde o cijepljenju ili potvrde o preboljenju, kao niti razni rezultati testova, već isključivo EU digitalna COVID potvrda s važećim QR kodom koji će se provjeravati na ulazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djeca mlađa od 12 godina koja imaju ulaznicu mogu ući na stadion bez EU digitalne COVID potvrde ako su u pratnji roditelja ili skrbnika koji ima potvrdu i ulaznicu.

Informacije o načinima preuzimanja EU digitalnih COVID potvrda možete pronaći na sljedećoj poveznici: https://eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr/cesta-pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijačima koji nemaju EU digitalnu COVID potvrdu HNS je osigurao testiranje putem brzih antigenskih testova, nakon kojih će svi kojima test bude negativan dobiti EU digitalnu COVID putovnicu nužnu za ulazak na stadion", stoji na stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo