HRVATSKA NE MORA BRINUTI ZA BUDUĆNOST, DALIĆ PRONAŠAO NOVOG VATRENOG: / 'Izbornik mi je poslao poruku, za mene nema dvojbe...'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon ponovnog pokretanja Bundeslige trener mu je ukazao priliku

28.5.2020.
21:37
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mladi hrvatski stoper, 22-godišnji MarinPongračić bio je dvostruki strijelac za Wolfsburg u 4-1 (1-0) gostujućoj pobjedi protiv Bayera iz Leverkusena u susretu 28. kola njemačkog nogometnog prventva, koji je odigran proteklog vikenda.

Image
JESTE LI PRIMIJETILI KAKO JE HRVAT PROSLAVIO GOLOVE PROTIV BAYERA? /

'Ne smijem zaboraviti odakle sam došao'

Image
JESTE LI PRIMIJETILI KAKO JE HRVAT PROSLAVIO GOLOVE PROTIV BAYERA? /

'Ne smijem zaboraviti odakle sam došao'

Pongračić, koji je u siječnju stigao u Wolfsburg iz Salzburga, postigao je prvi i četvrti pogodak za svoju momčad, a oba na gotovo identičan način, snažnim udarcem glavom s pet metara nakon ubačaja Arnolda iz slobodnog udarca s desne strane. Sve je to stavilo braniča pod povećalo hrvatske nogometne javnosti i medija, ali kako je sam još jednom otkrio i izbornika ZlatkaDalića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Puno mu to znači

"Izbornik mi je poslao poruku nakon ovih golova i utakmice, i to mi puno znači, ali znam da je sve na meni. Samo naprijed. Jer, to je jedino o čemu razmišljam i čemu se nadam. Njemačka ili Hrvatska? Za mene je postojala samo Hrvatska, pričali smo samo hrvatski, išao sam u hrvatsku školu, pratio sam reprezentaciju i Dinamo... za mene, dakle, nije bilo dvojbe. No nikad nije ni bilo njemačkog poziva, tako da je bilo još i jednostavnije. Ali da je i bilo, ne bih dvojio niti sekunde. Ovo je srce. Strast. Meni osobno - sve", rekao je pongračić za SN.

Pongračić je rođen i odrastao u Njemačkoj, ali ne skriva da želi postati član hrvatske nogometne reprezentacije što je nedavno rekao i za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To mi je dječaki san i oduvijek sam to htio. Nikad kod mene nije bilo dvojbe, to bi mi bila jako velika čast”, rekao je Pongračić i otkrio da je razgovarao s Dalićem:

“Da, čuli smo se telefonski preko mojeg suigrača Josipa Brekala.” Više o svemu pogledaje u videu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo