NOVA ZVIJEZDA VATRENIH / Gvardiol je sigurni član prvog sastava protiv Malte: 'Ne smijemo gubiti glavu'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Gvardiol sve bolje igra u dresu bundesligaša iz Leipziga, a uoči reprezentativnog okupljanja se istaknuo sjajnom asistencijom u prvenstvu

10.11.2021.
19:33
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ne smijemo gubiti glavu i treba nam mnogo strpljenja, napomenuo je hrvatski nogometni reprezentativac Joško Gvardiol prije gostovanja kod Malte u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Gvardiol sve bolje igra u dresu bundesligaša iz Leipziga, a uoči reprezentativnog okupljanja se istaknuo sjajnom asistencijom u prvenstvu, iz vlastite polovice terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjećam se odlično i ustalio sam se u klubu. Lijepo je čuti komplimente, ali znam da je svaki dan nova prilika za dokazivanje. I jasno mi je da mjesto u momčadi moram izboriti na samom terenu. Ne osjećam pritisak, a vrhunski igrači s kojima sam okružen u reprezentaciji i koji imaju puno iskustva olakšavaju mi igranje u nacionalnom dresu. S kim ću biti u tandemu? Nisam izbornik, ali znam da će tko god igrao dati svoj maksimum“, rekao je Gvardiol.

Image
RIJEČ IZBORNIKA /

Dalić uoči susreta s Maltom malo zabrinuo: 'Ostavilo je to traga na Luki, nadamo se da će biti OK'

Image
RIJEČ IZBORNIKA /

Dalić uoči susreta s Maltom malo zabrinuo: 'Ostavilo je to traga na Luki, nadamo se da će biti OK'

I dalje ovisimo o sebi

Hrvatski reprezentativac se potom okrenuo samoj utakmici protiv Malte te je u svemu naglasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo puno vremena za pripremu, ali spremni smo za nove pobjede. Možemo očekivati da će Malta biti motivirana, ali uvjeren sam da nas to neće nimalo spriječiti na putu prema tri boda. Nisam igrao onu utakmicu na Rujevici, ali itekako će nam trebati strpljenje. Ne smijemo gubiti glavu i to je ključ ovog susreta. Znamo da moramo osvojiti šest bodova u ove dvije utakmice i to nam treba za izravni plasman na Svjetsko prvenstvo. No, to nam ne stvara nikakav poseban pritisak prije samih nastup jer i dalje ovisimo sami o sebi“.

Inače izbornik Zlatko Dalić rekao je na konferencjii za medije da je Joško Gvardiol siguran član prvog sastava. Ako ne bude nekih neplaniranih okolnosti, naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo