HRVATSKA BI NAKON EURA MOGLA OSTATI BEZ DALIĆA I MODRIĆA TE TAKO NASTAVITI KVALIFIKACIJE: / 'To je problem brojnih reprezentacija...'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatska će možda nakon Europskog prvenstva imati problem ako se oproste Luka Modrić, a nije nemoguće da se kvalifikacije nastave i bez izbornika Zlatka Dalića. Ovisit će sve o nastupu na Euru

8.12.2020.
8:25
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine igrat će u skupini H protiv Slovačke, Rusije, Slovenije, Cipra i Malte. nakon jučerašnjeg izvlačenja u emisiji RTL Danas gostovao je Jerko Leko koji je prokomentirao skupinu.

"Skupina može biti lagana ako mi budemo pravi, mislim da protivnici nisu prezahtjevni, ali, ako bude opuštanja, moglo bi biti problema“, rekao je Leko pa prokomentirao tko je za njega najteži protivnik u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rusima smo dužnici sa Svjetskog prvenstva, a i Slovenci će uz njih biti opasni jer nas Kek najbolje poznaje. Imaju nekoliko vrlo dobrih pojedinaca, prije svih vratara Jana Oblaka“, rekao je Leko.

Image
SLOVENIJOM JE GLASNO ODJEKNULA VIJEST DA ĆE IGRATI S HRVATSKOM: /

Pogledajte što slovenski mediji pišu nakon ždrijeba

Image
SLOVENIJOM JE GLASNO ODJEKNULA VIJEST DA ĆE IGRATI S HRVATSKOM: /

Pogledajte što slovenski mediji pišu nakon ždrijeba

Neće nam trebati klasični defenzivac

"Kvalifikacije su vezane praktički za Euro pa će u te tri utakmice biti uigravanje za Euro. Izbornik će morati balansirati momčad s obzirom na umor igrača. Nadam se da će raspored biti povoljan da se momčad može malo izmiksati. Vjerujem da će tek nakon Eura krenuti zahuktavanje u ovim kvalifikacijama“, rekao je Leko pa se osvrnuo na poziciju zadnjeg veznog koju je i sam svojevremeno igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije smo imali klasičnog defenzivca na toj poziciji, bili su tu Kovač, ja, Vukojević… Brozović nije takav tip igrača, on voli razigravati, ali ova nam grupa pruža mogućnost da igramo napadački, tako da možda nećemo trebati onog destruktivca u vezi“, objasnio je Leko.

Hrvatska će možda nakon Europskog prvenstva imati problem ako se oproste Luka Modrić, a nije nemoguće da se kvalifikacije nastave i bez izbornika Zlatka Dalića. Ovisit će sve o nastupu na Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je problem brojnih reprezentacija jer se i igrači i izbornici opraštaju nakon velikih natjecanja. Nadam se da će Luka, ako bude zdrav, odraditi još jedan ciklus, kao i izbornik Dalić. Možda će nešto biti uvjetovano rezultatom na Europskom prvenstvu, ali mislim da smo sve kompaktniji i da ćemo biti pravi“, zaključio je Leko.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo