HRVATI U UGLEDNOM DRUŠTVU: / Izabrano 9 napadača na koje engleski klubovi moraju obratiti pažnju

Image
Foto: AFP
17.6.2017.
8:00
AFP
VOYO logo

U Squawkinom izboru našlo se mjesta za Andreja Kramarića (25) koji je već bio u Premier ligi, ali u Leicesteru nije dobio pravu priliku. No, zato je 'eksplodirao' u njemačkom Hoffenheimu za koji je u prošloj sezoni postigao 15 golova i upisao osam asistencija u Bundesligi, a navijači su ga izabrali za najboljeg igrača kluba.

'Ključna uloga u Hoffenheimu'

"Mučio se u Premier ligi tijekom boravka u Leicesteru, ali je ponovno oživio u Njemačkoj. Iako je bio najbolji strijelac Hoffenheima, najviše su pohvala u sjajnoj klupskoj sezoni dobili Nicklas Süle i Sebastian Rudy te trener Julian Nagelsmann. Kramarić je, međutim, odigrao ključnu ulogu u osvajanju četvrtog mjesta u Bundesligi, iskoristivši 19,5 posto šansi i sudjelovavši u 23 gola", navodi Squawka koja idealnim klubom za Kramarića smatra Bilićev West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Kramarića, ugledni portal premierligaškim momčadima preporuča i Ivana Santinija (28) iza kojeg je odlična sezona u francuskom prvoligašu Caenu za koji je zabio 15 golova u prvenstvu. Squawka ističe kako je samo Andrea Belotti u prošloj sezoni zabio više golova glavom (10) od Santinija (7) kojeg vidi savršenim pojačanjem za West Bromwich.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Planina od 190 centimetara'

"Santini je planina od 190 centimetara pa i ne čudi što je odličan u igri glavom. No, on nije samo tipični teški centarfor budući da ima izvanrednu kontrolu lopte i sposobnost da zabija spektakularne golove poput onoga postignutog u stilu Robina van Persieja protiv Dijona", ističe Squawka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim hrvatskog dvojca, spomenuti portal je među napadače na koje treba obratiti pažnju uvrstio i Anthonyja Modestea (Köln), Gregoirea Defrela (Sassuolo), Lukasza Teodorczyka (Anderlecht), Stevea Mounieja (Montpellier), Florina Andonea (Deportivo), Cedrica Bakambua (Villarreal) i Yussufa Poulsena (RB Leipzig).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo