konkurencija je velika / Hrvati u lovu na najveće europske nogometne trofeje: Pogledajte tko može uloviti što ove sezone

Hrvatska će osmu godinu zaredom imati predstavnika u finalu Lige prvaka

28.4.2019.
11:27
VOYO logo

Do kraja nogometne sezone ostalo je još 30-ak dana, a kada se podvuče crta - hrvatski reprezentativci u klupskim dresovima zasad su osvojili osam trofeja. Sezona - ne baš sjajna kao prošla, ali moglo bi još biti trofeja.

Ivan Rakitić u rukama već ima naslov pobjednika španjolskoga Superkupa, a sinoć su potvrdili i naslov prvaka Španjolske. U finalu kupa čeka ih Valencija, a u polufinalu Lige prvaka - Liverpool. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitića, Messija i društvo za četiri dana čeka Dejan Lovren. Uz Ligu prvaka lovi i naslov u engleskom Premiershipu, prvi Liverpoolov nakon 29 godina. Dva kola prije kraja imaju dva boda više i utakmicu više od Manchester Cityja

"Dat ćemo sto posto od sebe. To je jedina stvar koju možete očekivati od nas. Ne možete se nadati sreći, ne možete se nadati sudbini, nego morate raditi za to. To je upravo ono što mi činimo", rekao je Lovrenov trener Jurgen Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno je jedino da će Hrvatska osmu godinu zaredom imati predstavnika u finalu Lige prvaka. Ali i u finalu Europske lige. Ante Rebić s Eintrachtom ili Mateo Kovačić s Chelseajem.

Za naslov u njemačkoj Bundesligi i dalje tijesnu borbu vodi Niko Kovač s Bayernom. Pred njim je treće uzastopno finale Kupa i još četiri utakmice u prvenstvu. Prva je sutra. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nürnberg je momčad koja je nakon promjene trenera pokazala da je protiv njih doista teško igrati. Bit će teško pronaći prostor za stvaranje prilika", rekao je uoči utakmice Kovač.

I Superkup i prvenstvo u Italiji već je riješio bivši Vatreni - Mario Mandžukić s Juventusom. Večeras ih u Milanu čeka Perišićev i Brozovićev Inter. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je važno pobjeđivati jer to čini naš život boljim. Izgubiti utakmicu nikad nije lijepo i mi ne želimo do kraja sezone ići uokolo i praviti budale od sebe", rekao je trener Juventusa Massimiliano Allegri.

Do talijanskog kupa još mogu Milan Badelj s Laziom i Mario Pašalić s Atalantom. Do onog hrvatskog - Rijekin Sluga te Dinamovi Petković, Livaković i Leovac koji su već proslavili naslov prvaka.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo