HRVATI SU HIT I U INTERU TO ZNAJU: / Milanski klub jednom Vatrenom nudi novi ugovor, ali na drugom želi dobro zaraditi. Trećeg žele dovesti

Image
Foto: AFP

Ivan Perišić i Marcelo Brozović u nadolazećim danima čut će novosti iz kluba

17.7.2018.
15:06
AFP
VOYO logo

Ugovorno je Marcelo Brozović vezan za Inter do ljeta 2021. godine i to je situacija koju u milanskom klubu žele ispraviti produljem ugovora kojim bi, jasno, povećali trenutačnih 2,5 milijuna eura godišnjih primanja hrvatskom nogometašu, ali i iz njega maknuli klauzulu prema kojoj ga zainteresirana strana može dovesti u transferu u kojem bi u drugom smjeru otišlo 50 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa Ivanom Perišićem je priča drugačija. Navodno je Inter spreman njega i Antonija Candrevu prodati te tim novcem onda u svoje redove dovesti jednog od najvećih talenata talijanskog nogometa Fiorentininog Federica Chiesu za kojeg interes pokazuju i Roma i Napoli. Toskanski klub vrednuje ga između 70 i 80 milijuna dolara i već je odbio ponudu Napolija spremnog ondje uz od 50 milijuna poslati Marka Roga i još jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji i treća vijest koja veže hrvatske nogometaše i Inter. Tvrdnja je da je Luciano Spalletti označio Šimu Vrsaljka pojačanjem kojeg želi vidjeti u momčadi, no tu priča malo zapinje. Naime, klubovi su se složili oko 25 milijuna eura njegove vrijednosti no Španjolci žele ili trenutnu prodaju ili posudbu uz Interovu obvezu kupnje dok Talijani idealan posao vide kao posudbu nakon koje će odlučiti žele li kupiti igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo