'HRVATI PREBILI TALIJANE, NJIHOVO GOSTOVANJE NIJE MOGLO BEZ INCIDENATA': / Srpski mediji pišu o masovnoj tučnjavi navijača u Milanu

Image
Foto: Twitter/Screenshot

Tučnjavu je prekinula intervencija policije. ANSA javlja da su ozlijeđeni 14-godišnji dječak i njegov 50-godišnji otac, te još jedna osoba koja je odvedena u bolnicu, a svi su Talijani

27.11.2019.
9:20
Twitter/Screenshot
VOYO logo

Najžešći zagrebački navijači Bad Blue Boysi jučer su u Milanu odradili povijesno gostovanje. Njih oko 5000 smjestilo se na polupraznom stadionu San Siro. Već u ponedjeljak su prvi navijači počeli pristizati iz Zagreba, da bi se kulminacija dogodila tijekom utorka, kad su Boysi doslovno preplavili milanske ulice, te u potpunosti ovladali gradom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak je nakako najviše odjeknula tučnjava Bad Blue Boysa i navijača Atalante kod San Sira, u kojoj su tri osobe ozlijeđene. Dogodilo se to prije početka dvoboja. Masovna tučnjava se dogodila prilikom organiziranog kortea navijača Dinama ka stadionu, na Trgu Don Gnocchi nekih 500 metara od stadiona San Siro.

Tučnjavu je prekinula intervencija policije. ANSA javlja da su ozlijeđeni 14-godišnji dječak i njegov 50-godišnji otac, te još jedna osoba koja je odvedena u bolnicu, a svi su Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOYSI SU SVOJ PAKLENI PLAN PROVELI U DJELO, UŠLI U ZEMLJU I ONI KOJI NISU SMJELI: /

'S kapuljačama na glavi izdvojili su se iz kortea i napali'

Image
BOYSI SU SVOJ PAKLENI PLAN PROVELI U DJELO, UŠLI U ZEMLJU I ONI KOJI NISU SMJELI: /

'S kapuljačama na glavi izdvojili su se iz kortea i napali'

Kaos u Milanu

O tome su pisali regionalni, a ponajviše srpski mediji.

"HRVATI NAPRAVILI LUDNICU U ITALIJI: Navijači zagrebačkog Dinama okupirali Milano!", stoji na naslovnici Kurira koji je također izdvojio tučnjavu navijača Dinama i Atalante:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HRVATI PREBILI ITALIJANE: Pogledajte brutalnu tuču navijača Dinama sa pristalicama Atalante ispred San Sira", piše Kurir te navodi da je bilo i baklji te da su na kraju deblji kraj u tučnjavi izvukli - Talijani.

"6.000 HRVATA NAPRAVILO HAOS U MILANU! Navijači Dinama se tukli sa Italijanima pred meč Lige šampiona!", izvještava Informer koji navodi da su Talijani napali Hrvate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"NEREDI ISPRED SAN SIRA! Masovna tuča "Bed blu bojsa" i navijača Atalante! Povređeni Italijani LEŽALI PO ULICI, policija sprečila POTPUNI HAOS. Flaše i baklje letele na sve strane", piše Blic i navodi da "Jedno od najmasovnijih gostovanja hrvatskih navijača nije moglo da prođe bez incidenata."

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo