HRVATI NAPRAVILI LUDNICU U ITALIJI: / Perišić zabio i asistirao, čudesan prvijenac Balića, strijelac i Brozović!

Image

U rezultatski nevažnoj utakmici posljednjeg kola talijanske Serije A u Milanu su nogometaši Intera svladali Udinese s 5-2 (3-0), a tri pogotka postigli su hrvatski igrači.

28.5.2017.
22:53
VOYO logo

Ivan Perišić i Marcelo Brozović bili su strijelci za Inter, dok je Andrija Balić postigao svoj prvijenac u Serie A. Osim gola za 2-0 u 18. minuti, Perišić je i asistirao Brozoviću za 3-0 u 36., te Ederu za 4-0 u 54. nakon čega je izašao iz igre u 56. Balić je smanjio na 4-1 lijepim golom s 20-ak metara u 76. minuti. Brozović i Balić odigrali su po svih 90 minuta za svoje momčadi, dok Stipe Perica nije konkurirao za nastup u momčadi Udinesea.

Image
OLIMPICO U TRANSU: /

Totti odigrao posljednju utakmicu za Romu, u suzama se oprostio od navijača

Image
OLIMPICO U TRANSU: /

Totti odigrao posljednju utakmicu za Romu, u suzama se oprostio od navijača

Fiorentina bez Hrvata

Inter je prvenstvo završio na sedmom mjestu sa 62 boda, dok je Udinese trinaesti sa 45 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Pescaru, koja je odigrala 2-2 na gostovanju kod Fiorentine, 72 minute je odigrao Robert Murić, dok su Milan Badelj, Nikola Kalinić i Hrvoje Milić ostali na klupi Viola. Fiorentina je sa 60 bodova zauzela osmo mjesto, dok je Pescara sa 18 posljednja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crotone se spasio, Empoli ispao

Nogometaši Crotonea sjajnom su završnicom sezone uspjeli osigurati ostanak u prvoj talijanskoj ligi, oni su 3-1 (2-1) pobjedom na domaćem terenu protiv Lazija stigli do 17. pozicije na ljestvici, a za takav rasplet na ruku im je išao i 1-2 (0-0) poraz Empolija na gostovanju kod Palerma. Na putu u Serie B ranije otpisanim Pescari i Palermu pridružio se tako Empoli.

Crotone je u prvih 29 kola osvojio samo 14 bodova, ali je u posljednjih devet osvojio čak 20 i na kraju sezonu okončao sa 34 boda, dva više od Empolija koji je posrnuo u drugoj polovici sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo